• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. Ilić

15.04.2024

12:12

Dženanova supruga za Informer: "Nisam verovala da 15 godina ima ljubavnicu, do prošlog leta živeli smo kao muž i žena"

ATAIMAGES/Facebook

Estrada

Dženanova supruga za Informer: "Nisam verovala da 15 godina ima ljubavnicu, do prošlog leta živeli smo kao muž i žena"

Podeli vest

Razvod pop pevača potvrdila je njegova supruga koja se plaši da je on ne izbaci iz kuće, a kako tvrdi za Infomer nije verovala u priče da on ima drugu ženu već 15 godina

Vest da se Dženan Lončarević razvodi mnoge u Beogradu nije iznenadila jer se pričalo da on već 15 godina živi s drugom ženom u srpskoj prestonici, a njegova supruga Samira sada je šokirala izjavom da ona u to nije verovala jer su najnormalnije živeli sve do prošlog leta.

Foto: printscreen/facebook

 

 

Samira nam je najpre kazala da će ročište povodom Dženanovog i njenog razvoda tek biti zakazano:

- Moj predmet tek treba da se zakaže, ali biće ubrzo određen datum ročišta jer je u pitanju maloletno dete. Ne znam da li će to biti za mesec, dva ili tri, uglavnom biće kao i svaki drugi bez obzira na to što ja radim u sudu.

Kažete da Dženan i vi imate dete koje je i dalje maloletno, da li se sporite oko starateljstva nad detetom ili samo oko imovine?

- Oko deteta ništa ne spori samo oko imovine.

Foto: Insajder

 

 

Je l' on insistira da vi napustite kuću?

- Te informacije ne mogu da vam dajem, trenutno.

U Beogradu je već poznato da Dženan 15 godina živi s drugom ženom, zbog čega se tek sada razvodite?

- Zato što ja u to nisam mogla da verujem. Nisam verovala zato što sam stvarno volela tog čoveka i nije mi išlo u glavu da je to tako.

Tokom tih 15 godina kakav je bio vaš odnos, da li ste se redovno viđali?

- Naravno da jesmo, dolazio je kući i sve je bilo okej i komunicirali smo do letos.

Dakle, hoćete da kažete da ste sve do prošlog leta živeli kao pravi muž i žena i da je on imao paralelnu vezu?

- Da, da, to je to.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Facebook

 

 

Samira je za medije izjavila i da strahuje da će ostati na ulici nakon ovog razvoda jer je pevač svu imovinu prepisao na druge:

-  Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - ističe Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina. Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa - kazala je za Telegraf.rs:

- Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni? - On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod - zaključila je Samira Lončarević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petrovaradinska tvrđava ugostila 160 biciklista iz 18 zemalja sveta! Porodični vikend posetilo više hiljada posetilaca
Društvo

Petrovaradinska tvrđava ugostila 160 biciklista iz 18 zemalja sveta! Porodični vikend posetilo više hiljada posetilaca

Ljubitelji planinskog biciklizma, dobre muzike i porodičnog provoda imali su priliku da uživaju na 7. Pošta Srbije Petrovaradin Fortress bike festivalu proteklog vikenda. Više hiljada ljudi tokom dva dana posetilo je jednu od najatraktivnijih lokacija za planinski biciklizam u Evropi, dok se više od 160 učesnika iz 18 zemalja sveta takmičilo za bodove koji će ih kvalifikovati za Olimpijske igre u Parizu. Pored prestižnih trka, upriličen je i pravi provod uz muzički program predvođen jednim od najpopularnijih srpskih pop pevača, Željkom Vasićem i Nemanjom Radoševićem, dok su najmlađi imali priliku da se takmiče u popularnoj trci guralica, ali i da uživaju u pozorišnoj predstavi "Mala škola saobraćaja".

29.04.2024

18:02

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu!
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu!

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija