• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

29.04.2024

16:45

Fudbaler Herte operisan posle napada u noćnom klubu!

EPA-EFE/RONALD WITTEK

Fudbal

Fudbaler Herte operisan posle napada u noćnom klubu!

Podeli vest

Fudbaler Herte Ajmen Barkok, operisan je posle napada u noćnom klubu u Berlinu..

Saopštenje povodom ove nesrećne situacije izdao je berlinski klub  u kom su naglasalili da su užasnuti zbog svega što se desilo i da je za njega sezona nažalost završena.

"Bili smo užasnuti kada smo juče saznali da je Ajmen Barkok fizički napadnut u berlinskom baru u noći izmedju subote i nedelje i da je morao da bude odveden u bolnicu sa povredama lica. Ajmen je juče, u nedelju, uspešno operisan, ali neće biti dostupan ekipi u narednom periodu. Želimo ti brz oporavak Ajmene i mislimo na tebe",  stoji u saopštenju Herte.

 

 

Ajmen Barkok (25) je u januaru ove godine došao u Hertu iz Majnca na pozajmicu do kraja sezone. Karijeru je počeo u Ajntrahtu, a jednu sezone je branio i boje Fortune iz Dizeldorfa.

Igra na poziciji ofanzivnog veznog, prošao je sve  mlađe selekcije repezentacije Nemačke, ipak nikad nije debitovao za A tim.

Zbog toga je 2020. godine doneo odluku da zaigra za Maroko. Za sada ima 18 nastupa i jedan pogodak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija