• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2024

13:40

Isprobajte novu metodu sušenja veša! Imaćete suvu odeću za 2 minuta

freepik

Dom i porodica

Isprobajte novu metodu sušenja veša! Imaćete suvu odeću za 2 minuta

Podeli vest

Nova, efikasna metoda za sušenje veša nazvana je burito i odlična je za ljude koji često putuju i nemaju vremena da suše veš.

Tor Rider, ekspert za organizaciju kuće je podelio metodu na društveniim mrežama. On je naveo da vam ova metoda može poslužoti ako treba da brzo nešto osušite u bilo kom trenutku. 

Sve što vam je potrebno jeste čist peškir, i to što deblji, to bolji.

Foto: Shuterstock

peškir

 - Da bismo primenili burito metod, stavljamo sveže opranu majicu na peškir. Zatim počinjemo sa savijanjem - objašnjava Tor dok uvija peškir s majicom u veliku rolnu koja podseća na burito.

Potom kolenima pritiska umotan peškir čime frotir uvija višak vlade iz majice. 

- Kada ga odmotamo, već će biti suvo - kaže Tom.

Druga opcija je da iscedite burito koji ste napravili. Nakon što ste kleknuli ili istisli višak vode, odmotajte peškir i istresite majicu.

Foto: freepik

majica

 

Ukoliko je temperatura vezduha viša, nakon obe ove metode biće vam potrebno još jedno pet minuta da se majica osuši. Ako je pak malo hladnije, okačite majicu i fenirajte je oko pet minuta i vaša majica će biti suva, prenosi the Sun.

"Koristio sam obe metode i odeća mi je bila suva za pet minuta", komentarisao je jedan korsnik na  društvenoj mreži a drugi je dodao: "Ovaj čovek je genije".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!
Društvo

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

16.05.2024

07:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija