• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

29.03.2024

15:31

Obukao mantiju i našao mir u veri! Pevač poslao jaku poruku iz crkve u Crnoj Gori, Filip priznao: "Ožiljke ponosno nosim kao žig prošlosti, ovo je za moju porodicu!"

Promo

Estrada

Obukao mantiju i našao mir u veri! Pevač poslao jaku poruku iz crkve u Crnoj Gori, Filip priznao: "Ožiljke ponosno nosim kao žig prošlosti, ovo je za moju porodicu!"

Podeli vest

Mitrović na licu ima ispise koji podsećaju na biblijska slova.

Pevač Filip Mitrović poslednjih nekoliko godina povukao se u medijsku ilegalu, pa su se mnogi pitali gde je nestao.  Ipak, on je rešio da se maksimalno posveti pripremi svog novog albuma, a paralelno sa tim nastupao je po nekoliko puta nedeljno u klubovima i na privatnim slavljima. 

Foto: Foto: Promo

 

Filip je imao veliku želju da snimi kvalitetne pesme, te da ne prati muzičke trendove po svaku cenu već da uradi album po sopstvenim standardima. Tako je i bilo! 

Tokom jučerašnjeg dana, Mitrović je objavio prvu numeru sa albuma koji će uskoro izaći, a u pitanju je emotivna balada "Ožiljci" koja je nakon manje od 24 sata izazvala pozitivne reakcije ljubitelja kvalitetne muzike i već se uveliko zavrtela na radio stanicama.

Nesvakidašnji spot snimljen je na dve lokacije u Crnoj Gori, a zanimljiva je činjenica da je jedan deo ekranizacije urađen ispred jedne od crkava koje se nalaze u mestu Gornji Stoliv.

Foto: Foto: Promo

 

Za potrebe snimanja, Filip je nosio mantiju, a poznati crnogorski majstor u bodi-artu Petar Raičević na licu mu je iscrtao ispis po uzoru na biblijska slova.

Tekst numere "Ožiljci" kod mnogih ljubitelja kvalitetne muzike probudio je neke stare rane i uspomene, dok je one druge vratio u neka srećnija vremena.

Foto: Foto: Promo

 

Mitrović nam je otkrio da je ovu numeru posvetio svojim roditeljima, prvenstveno mami koja je simbol ljubavi i mira.

- Radujem se što nakon kratke pauze donosim novu muziku i novog sebe. Pesma "Ožiljci" je prvi singl sa predstojećeg, drugog, studijskog albuma koji nosi naziv 33, koji ću objaviti u narednih godinu dana. Inspiraciju za novi zvuk sam, čini mi se, sakupljao čitav svoj život, dok sam hrabrost da novog sebe pokažem vama pronašao u zadnjih godinu dana - oslobođen svih okova i stega. "Ožiljci" su više od stihova i video zapisa. Ova pesma je tu da nas podseti da smo na kraju dana svi Božja kreacija i da ožiljke ponosno nosimo kao žig prošlosti - rekao je Filip koji nove pesme planira ekranizuje u zemljama bivše Jugoslavije i predstavi ih publici.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija