• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.04.2024

17:45

Milojević pred Vojvodinu: Postoje neki mali problemi u ekipi

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević pred Vojvodinu: Postoje neki mali problemi u ekipi

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde sutra (17.30, Arena 1 premijum) gostuju Vojvodini u meču 2. kola plej-ofa Superlige Srbije, a trener Beograđana Vladan Milojević izneo je utiske pred meč sa timom protiv kojeg će igrati i u finalu Kupa 23. maja u Loznici.

Zvezdi meč sa Novosađanima dolazi nakon dva derbija protiv Partizana, prvog u prvenstvu koji su crveno-beli dobili sa 3:2, a potom su slavili i u polufinalu Kupa sa 2:0. Prema rečima pedantnog stručnjaka, Vojvodina je vrlo kvalitetan rival, a njegova ekipa se zbog te činjenice biti vrlo oprezna pred sutrašnji duel.

Crveno-beli trenutno zauzimaju prvo mesto na tabeli Superlige sa deset bodova prednosti u odnosu na Partizan i velike su šanse da odbrani titulu prvaka države.

- Vojvodina igra dobro, imaju samopouzdanja, naročito nakon dobrih igara u prethodnom periodu. Radi se o timu koji želi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dobru ekipu. Nismo obraćali previše pažnje na pojedinačne segmente njihove igre, već smo analizirali kompletnu igru. Što se nas tiče, imamo trening, postoje neki mali problemi, procenićemo situaciju nakon treninga - poručuje Milojević.

Foto: Starsportphoto©

Vladan Milojević

 

Otkriva popularni Miloje šta je rekao igračima nakon pobede nad Partizanom i plasmana u finale Kupa.

- Čestitao sam im i rekao da se odmore. Utakmica polufinala je arhivirana, okrećemo se meču u Novom Sadu.

Iskusni strateg izdvojio je dva igrača Novosađana kao posebne pretnje, a reč je o nekadašnjim igračima Zvezde, Andriji Raduloviću i Njegošu Petroviću.

- Andrija je kvalitetan igrač, do sada je pokazao da se razvija u pravom smeru. Trebalo bi da obratimo pažnju na njega. Što se tiče Njegoša, on je kod nas došao iz Rada. Razvijao se na pravi način, dosta je sazreo kao igrač. Zaista je dobar fudbaler, ali nam neće, barem u ovom sutrašnjem susretu, neće praviti probleme, pošto pauzira zbog žutih kartona - dodaje Milojević.

 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija