• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2024

17:59

Oglasila se Ana Brnabić: Sednica predsedništva SNS u narednih 48 sati

Tanjug

Politika

Oglasila se Ana Brnabić: Sednica predsedništva SNS u narednih 48 sati

Podeli vest

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je danas da pretpostavlja da bi sedica Predsedništva SNS na kojoj che biti reči o predlogu za sastav članova vlade mogla da bude održana u narednih 48 sati.

- Predpostavljam u narednih 48 sati. Svakako rok je 6. maj da se izabere vlada u Narodnoj skupštini, tako da ćemo raditi sledeće nedelje, što je normalno i prirodno - kazala je Brnabić na pitanje novinara kada bi mogla da bude sednica Predsedništva SNS na kojoj bi Miloš Vučević izneo predlog za sastav vlade.

Brnabić je naglasila da svakako zna da niko iz Srpske napredne stranke nije planirao nikakav odmor za 1. maj ili za Vaskrs, zato što su tu, kako je naglasila, "na kraju krajeva" velike i teške borbe za nacionalne interese. 

- To je težak maj i očekujem da svi radimo - rekla je potpredsednica Glavnog odbora SNS.
Dodala je da se nadam da je takvog stava i opozicija.

Ali kako god bilo, većina u skupštini postoji, i to sasvim jasna, kazala je Bnrabić nakon što je dala podršku listi ''Aleksandar Vučić - Savski venac sutra''.

U OO SNS Savski venac podršku listi dali su i stranački funkcioneri Irena Vujović, Dubravka Đedović Handanović, Petar Petković, Janko Tipsarević, Nada Macura i drugi.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija