• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

13.02.2024

11:51

Futa zapenio od besa: Radulović za Informer o navodima da "Nedelju" nisu radili Marina i on!

Novak Đurović, ATA Images

Estrada

Futa zapenio od besa: Radulović za Informer o navodima da "Nedelju" nisu radili Marina i on!

Podeli vest

Aleksandar Futa Radulović prokomentarisao je za Informer navode o tome da pesmu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog nije napisala njegova pokojna supruga Marina Tucaković, već Iso Lero Džambo.

Naime, iako je Marina potpisana kao autor teksta, a Futa kao autor muzike, novinar, scenarista i reditelj Dragan Jakovljević tvrdi da to nije istina.

Foto: printscreen/ TV Pink

 

- Iso Lero Džamba je došao jedno veče pijan i bio je odsečen od svega. Na salveti je pisao reči. On je inače bio poeta za razliku od Džeja. Kažu Džej napisao pesmu. Kakav Džej, on nije imao veze sa tim. Tada su Grga i i Zoki Smilić, obojica muzičari hvatali taktove i napravili tu melodiju. Baš tu melodiju koja je i snimljena. Ja posle pročitam u novinama da je tekst "Nedelje" pisala Marina Tucaković - rekao je on prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Mi smo pozvali Futu kako bi prokomentarisao Draganove reči, a on se prvo nasmejao, pa zatim besno poručio:

Foto: ATA Images

 

- To su gluposti. To je moj komentar. Može da se javi bilo ko da kaže bilo šta samo zato da bi napravio veštačku frku, pošto se digla fama oko filma "Nedelja". Gluposti... Svašta čujem, a evo sad i ovo - rekao je on za Informer, a kada smo ga pitali da li je bio tu kada je Marina pisala pesmu, on je potvrdio:

- Naravno da sam bio tu dok je Marina pisala pesmu, zajedno smo je pravili i ne samo tu pesmu, već i sve ostale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija