• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.04.2024

10:10

(VIDEO) Velika afera trese Rusiju! Sud doneo odluku o Šojguovom zameniku! U sve upletena i još jedna osoba!

printscreen

Vesti

(VIDEO) Velika afera trese Rusiju! Sud doneo odluku o Šojguovom zameniku! U sve upletena i još jedna osoba!

Podeli vest

Basmanski sud u Moskvi odredio je pritvor zameniku ruskog ministra odbrane Timuru Ivanovu do 23. juna zbog primanja mita prilikom sklapanja ugovora za Ministarstvo odbrane, saopštila je danas pres-služba suda za Interfaks.

U saopštenju se navodi da je još jedna osoba umešana u taj slučaj i da je reč o poznaniku Ivanova Sergeju Borodinu za koga je takođe određen pritvor.

 

 

 

Sud ističe da su obojica optuženi za primanje mita u izuzetno velikom iznosu.

Ivanov se izjasnio da nije kriv.

Ruski mediji su objavili hapšenje Ivanova u utorak uveče. 

Ivanov je u Ministarstvu odbrane nadgledao izgradnju i remont resornih objekata i bio je odgovoran za organizovanje upravljanja imovinom ministarstva, a, prema navodima suda, on se udružio sa Borodinom i trećim licima radi primanja mita prilikom sklapanja ugovora za ministarstvo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija