• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2024

23:41

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Opština Savski venac

Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Podeli vest

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

Sa mališanima su se družili predsednik Opštine Savski venac Miloš Vidović, članovi opštinskog veća Dejan Gerić i Ana Marinković i direktorka Turističke organizacije Savski venac Simona Popović.

-Vidović je ovom prilikom čestitao praznik svim građanima koji praznuju i poručio da je osnovni cilj ovakvih akcija da se podigne nivo ulaganja u najmlađe sugrađane i da je briga o građanima prioritet rukovodstva Opštine Savski venac koje se trudi da omogući što više besplatnih sportsko-rekreativnih i edukativno-zabavnih sadržaja za sve uzraste.

Tokom trajanja programa deca su imala priliku da se zabavljaju uz klovnovske predstave, sportski performans, maskote i žonglere, a organizovane su različite zabavne radionice i crtanje po licu. Najmlađi su učestvovali u takmičenjima za najlepše oslikano vaskršnje jaje i za najjače jaje a učešće u takmičenju uzela su i deca iz osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac.

Pobednici su tokom oba dana trajanja programa osvojili vredne nagrade. U kategorijama „najlepše oslikano jaje“ i „najjače jaje“ najbolji učesnici su za osvojeno prvo mesto dobili dečji bicikl, za drugo mesto električni skejt – bord, a za treće mesto trotinet.

Prvi dan prazničnog programa bio je obeležen bez muzičke podrške, dok je na dan Vaskrsa realizovan redovan repertoar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12