• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2024

10:34

Nije ih sramota! Pavle Grbović i Marinika Tepić se sa Nemcima raduju sramnoj rezoluciji o Srebrenici!

Pedja Milosavljević

Live TV

Nije ih sramota! Pavle Grbović i Marinika Tepić se sa Nemcima raduju sramnoj rezoluciji o Srebrenici!

Podeli vest

Licemerno učestvovanje Hrvatske u nemačkoj kampanji da Srbe proglasi genocidnim narodom, analizirao je gos Info jutra, član Predsedništva SNS Nebojša Bakarec.

Član Predsedništva SNS Nebojša Bakarec naveo je da su Nemci samo prepisali pokušaje iste takove rezolucije Marinike Tepić iz 2016. godine.

- Sve što je antisrpsko Pavlu Grboviću i njegovoj raspaloj koalicije je milo, a oni su plaćeni da tako govore o Srbiji i groteskno je posatalo pogotovo kada je predsednik pet dan bi u UN. On se na istorijski način izborio sa najvećim silama da privremeno povuku tu sramnu rezoluciju. Saopšeno je da oni od te rezolucije neće odustati. Sramotno je što su Ruanda i Nemačka pokretači te rezolucije gde su se najveći genocidi dešavali. Nemci su u genocidu pobili najmanje 3 miliona Rusa, 6 miliona Jevreja, i skoro milion Srba. Pavle Grbović će po svojoj sramoti ostati upamćen u srpskoj istoriji. Marinika Tepić je 2016. predala rezoluciju sličnu ovoj o Srebrenici koju su Nemci samo prepisali. Muslimani u BiH su sami sve režirali bez da su pitali Srbe, a verovatno ni Hrvate. Marinika optužuje Srbe za sve što se desili devedesetih i pratim njenu političku karijeru. Ona je rumunska državljanka koja je bila sila osovine koja je imala fašistički režim gde je ubijeno 400 hiljada Jevreja i Roma, a ona nikada nije osudila nacističke zločine u Rumuniji - rekao je Bakarec.

Foto: Masha Bandjur

 

Bakarec je dodao kako na primeru Vuka Jeremića postaje vidljivo da opozicija može i treba da radi u interesu svoje zemlje i njenih građana.

- Hiljadu puta smo je pitali za snimak na kome se našla na šta je gromoglasno ćutala. Predsednik Vučić je pozvao Vuka Jeremića da mu pomogne i on je otišao u Njujork i danima radio u korist zemlje. Rio Tinto je spreman da ulože milione u zaštitu životne sredine, a mi možemo da stavimo uslove da ulože više. Na primeru Jeremića vidimo kako opozicija može da radi u korist državi, a ovi drugi su ekstremisti koji rade protiv svoje države i pokazuju da im do Srbije i građana nije stalo. Kada je opozicija bila na vlasti videlo se da je prosečna plata bila 350 evra, a danas je preko 800 dok su otpuštali preko 500 hiljada ljudi. Hrvati daju medijsku podršku bolesnicima koji lansiraju ideju o genocidu u Srebrenici. Ona je već godinama zemlja EU, sa dobrim delom stanovništva koje podržava ustaštvo koje neguje i vladajući HDZ - rekao je Bakarec.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12