• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.03.2024

22:55

Dalila završila u bolnici! Dragojevićka morala na operaciju (FOTO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Dalila završila u bolnici! Dragojevićka morala na operaciju (FOTO)

Podeli vest

Dalila je na svom profilu podelila kadrove iz bolnice i otkrila svoje trenutno stanje.

Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević, putem svog Tiktok profila saopštila je brojnim fanovima da je završila u bolnici. 

Ona je podelila na svom nalogu nekoliko kadrova iz bolnice, a onda se obratila fanovima i otkrila da se dobro oseća nakon operacije. 

Foto: Tiktok printscreen

 

- Samo da se zahvalim i javim svim dobrim ljudima koji su se zabrinuli za mene i pisali poruke podrške. Operacija je prošla u najboljem redu. I ovo smo preživeli. Idemo dalje, sve do medalje - napisala je ona ispod slike na kojoj vidimo da je priključena na infuziju.

Dalila je zatim otkrila da joj je u posetu došla bivša cimerka Marijana Zonjić koja joj je donela plišanu igračku na poklon.

Foto: Tiktok printscreen

 

- Kaže Marijana da mi je našla odgovarajuću sovicu, ljuta je, a sluti na radost - istakla je Dalila kroz smeh.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija