• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2024

19:39

Ludilo! Đilas umislio da je božanstvo: Bez mene nema ništa, pa ni izbora!

Milos Rafailovic

Vesti

Ludilo! Đilas umislio da je božanstvo: Bez mene nema ništa, pa ni izbora!

Podeli vest

Neko se u SSP Beograd opasno zaigrao, pa je umislio da, ukoliko oni ne izađu na izbore koji su raspisani za 2. jun, to neće biti legitimno!?

Dragan Đilas je očigledno umislio da je božanstvo. Tome svedoči i objava jedne korisnice mreže "X".

Kako ona tvrdi, na adrese učesnika političkog procesa u Srbiji stiže gotovo neverovatan dopis koji potpisuje Stranka slobode i pravde, čiji je lider Dragan Đilas.

Foto: printskrin

 

Jedan od osoba koje su rešile da izađu sa ovom informacijom u javnost, napisala je:

Molim SSP Beograd da kontrolorima, opozicionarima, utopistima, a bez partijskog članstva, ne šalju ove sramne dopise. Poslednja rečenica u ovom dopisu je skandalozna. Kako tačnomilite da ste samo vi izbor i da bez vas nema izbora?

U poslednjoj rečenici dopisa o kome se radi, bukvalno je napisano:

- Bez nas, nema izbora. Bez nas na izborima, nema legitimiteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Izraelski vojni kabinet nedvosmislen! Izvešćemo operaciju u Rafi
Planeta

Izraelski vojni kabinet nedvosmislen! Izvešćemo operaciju u Rafi

Izraelski ratni kabinet jednoglasno je večeras odlučio da izvede planiranu operaciju u gradu Rafa u južnom delu Pojasa Gaze, kako bi se ''izvršio vojni pritisak na Hamas'', saopšteno je iz kabineta premijera Izraela Benjamina Netnaijahua, uprkos ranijem saopštenju Hamasa da je ta palestinska grupa pristala na egipatsko-katarski predlog o prekidu vatre.

06.05.2024

22:32

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija