• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

27.04.2024

10:00

Željko potpisao novi ugovor?! Ostoja se danas obraća javnosti

Starsportphoto

Partizan

Željko potpisao novi ugovor?! Ostoja se danas obraća javnosti

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović obratiće se danas javnosti!

Ovog jutra, nešto pre 9.00, predstavnicima medija stigao je mejl u kojem klub iz Humske poziva novinare na konferencije za medije u 15.00 u jednom hotelu na Novom Beogradu.

Najpre se pomislilo da je u pitanju konferencija povodom polufinala ABA lige Partizan - Budućnost, međutim Mijailović će se obratiti javnosti.

Nije uobičajeno za KK Partizan da istog dana zove na konferenciju, pa se može nagađati da se juče u toku dana desilo nešto značajno za javnost, a ono što svi čekaju već mesecima je da trener Željko Obradović potpiše novi ugovor.

Ostoja je pre nekoliko dana u emisiji "U obruču" na televiziji Arena sport rekao da ne bi trebalo da bude problema kada je novi ugovor za Žoca u pitanju.

- Sve je to u toku, pripremamo budžet, razgovaramo na tu temu. U ovom trenutku ne postoji nikakav problem, ni sa Željkove, ni sa naše strane. Željko ima potpunu podršku uprave, on je najvažniji šraf sportskog sektora, sve ostalo se nadograđuje. Ne mislim da će postojati bilo koji problem. Nama je jako važno da osvojimo ABA ligu, što ne znači da je to uslov za produžetak ugovora s trenerom - rekao je Ostoja.

Još pre nego što je Partizan završio učešće u Evroligi, Mijailović je najavio i konferenciju za medije, koja će danas i konačno biti održana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija