• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

27.04.2024

09:49

Uhapšeni otmičari! U Novom Pazaru na silu ugurali devojku u automobil: Munjevita akcija policije!

printscreen

Vesti

Uhapšeni otmičari! U Novom Pazaru na silu ugurali devojku u automobil: Munjevita akcija policije!

Podeli vest

Novopazarska policija uhapsila je tri osobe koje su osumnjičene da su u petak uveče otele jednu devojku u ovom gradu.

Kako izveštavaju portali otmica se desila u centru Novog Pazara u naselju Parice, a nepun sat kasnije devojka i osumnjičeni su pronađeni zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Interventne jedinice.

Ubrzo se ispostavilo da se iza svega krije neuzvraćena ljubav.

- Policiji je od strane građana oko 23 sata prijavljeno da nekoliko osoba nasilno pokušava da ubaci devojku u automobil. Ona je zapomagala i vikala, pokušavajući da alarmira komšiluk. Osumnjičeni su uspeli da je ubace u vozilo i dali se u beg - kaže izvor iz policije za portal Infolid.

Odmah po prijavi policija je pokrenula akciju i angažovala sve raspoložive snage.

- U tom trenutku policija nije posedovala mnogo informacija koje bi usmerile istragu. Pokrivene su sve važne saobraćajnice, raskrsnice, izlazi iz grada… Nije prošlo ni sat vremena kada su policijaci iz interventne jedinice, u mestu Vučiniće primetili sumnjivi automobil bez registarskih oznaka koji je bio parkiran pored putu, dok je u njemu bilo nekoliko osoba - kaže sagovornik iz policije.

U automobilu su bile tri osumnjičene osobe i oteta devojka koja je ispričala da je oteo muškarac koji je u nju zaljubljen.

- Muškarac iz Sjenice, zajedno sa svojim rođacima, došao je do Novog Pazara i parkirao se u blizini kuće u kojoj devojka živi. Čekali su neko vreme da ona izađe i kada se to dogodilo, dvojica muškaraca i žena su je uvukli u vozilo i pobegli. Osumnjičeni, koji je u devojku zaljubljen, nije se mirio sa njenom odlukom da ne želi vezu sa njim, pa se odlučio na ovaj protivzakonit korak - kazao je izvor iz istrage.

Protiv tri osobe policija će podneti krivične prijave zbog otmice. Privedeni su zadržani, određeno im je zadržavanje i biće saslušani kod nadležnog tužioca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raso

pre 1 nedelju

Naj ostrije osuditi te nasilje otmicare devojke,nemozes nesto na silu.U koje veku mi zivimo drzavo reaguj hitno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija