• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2024

09:06

Rezolucija o Srebrenici je providna i na nju ne treba pristati! Hrvati slave Oluju i niko im ništa ne kaže! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Rezolucija o Srebrenici je providna i na nju ne treba pristati! Hrvati slave Oluju i niko im ništa ne kaže! (VIDEO)

Podeli vest

Urednik "Optimist" magazina Predrag Azdejković komentarisao je Rezoluciju o Srebrenici tokom svog gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

Azdejković ukazuje na činjenicu da Hrvatska proslavlja Oluju, u kojoj su Srbi proterani iz te zemlje, a veliki broj njih je i ubijen.

- Šta vi hoćete sa ovom rezolucijom 30 godina nakon zločina? Zbog nje će nastati novi sukobi. Ono što je meni problematično... Mi se suočavamo sa jednostranom međunarodnom politikom decenijom. Ne možemo da spomenemo srpske žrtve. Hrvati slave Oluju i niko im ništa ne kaže. Mi smo imali pogrešnu politiku gde smo od velikih sila stvorili neprijatelje i onda su se oni okrenuli. Njima je Aljbin Kurti mnogo veći prijatelj nego mi. Često će vam reći da je Republika Srpska genocidna tvorevina. Dobro, a Nemčka nije? Amerika nije? - upitao je Azdejković.

Foto: Pedja Milosavljević

Predrag Azdejković

On ističe da se bosanski i albanski ratni zločinci kreću slobodno po svojim državama.

U Ujedinjenim nacijama je nastao problem jer nemaju većinu. To je jedna politička manipulacija kako bi se vršio pritisak na Srbiju, kako bi ko zna šta priznala. Super je što su to sad odložili i ja se nadam da nikada neće imati većinu. Izjava Marinike Tepić je jako glupa. Ona je rekla da "je bio genocid i da se toga ne treba stideti". Vama se Naser Orić šeta po Bosni kao slobodan čovek. Na Kosovu se šetaju oni koji su pobili sve svedoke kako ne bi mogli da svedoče. To je toliko providno i na to ne treba pristati - navodi Azdejković.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija