• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

16.04.2024

18:31

Prva poruka Kejt Midlton nakon što je svetu obznanila da boluje od raka: Evo kome se princeza od Velsa obratila (FOTO)

Shutterstock, Profimedia

Showbiz

Prva poruka Kejt Midlton nakon što je svetu obznanila da boluje od raka: Evo kome se princeza od Velsa obratila (FOTO)

Podeli vest

Kejt Midlton se obratila javnosti putem Platforme X, što se može protumačiti kao njeno prvo javno oglašavanje nakon što je 22. marta emotivnom video porukom saopštila da boluje od raka.

Povod da se Kejt Midlton oglasi bila je tragedija u Sindeju pre nekoliko dana, kada je šest ljudi ubijeno, a 12 povređeno u napadu nožem u trgovačkom centru, na plaži u području Bondija.

Foto: Tanjug/AP

 

- Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sidneju ranije danas. Naše misli su sa svima onima koji su pogođeni, uključujući voljene osobe izgubljenih i heroje radnike hitne službe koji su rizikovali svoje živote kako bi spasili druge. K i V - glasi poruka Kejt Midlton i princa Viljama, objavljena na Platformi X.

Foto:  

O princezinom oglašavanju piše i britanski San i podseća da je princeza Kejt sa Vilijamom i njihovom decom, Šarlot, Džordžom i Lujem, provela uskršnje praznike u Norfolku. 

Foto: X/printscreen/@KensingtonRoyal

 

Još nije sopšteno sa kojom vrstom raka se bori princeza, ali se zna da je sa lečenjem počela krajem februara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Magazin

Džet set

Srbija