• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

14.04.2024

18:20

"Ovo je moja najmračnija tajna!" Glumica progovorila o paklu kroz koji je prošla kao tinejdžerka: "Bio je mnogo stariji"

Shutterstock, EPA Images

Showbiz

"Ovo je moja najmračnija tajna!" Glumica progovorila o paklu kroz koji je prošla kao tinejdžerka: "Bio je mnogo stariji"

Podeli vest

Glumica Uma Turman, otkrila je tajnu koju je do sada čuvala. Ispričala je šta joj se dogodilo kada je još bila tinejdžerka.

 

Uma Turman je jednom prilikom priznala kako je ostala trudna sa starijim muškarcem dok je još glumila u Evropi. Ona je u to vreme bila tinejdžerka i nije znala šta da radi, ali joj je porodica pomogla u odluci da izvrši abortus.

Naime, nakon što je 2021. godine američki guverner Greg Abot potpisao zakon o abortusu, po kojem su abortusi zabranjeni nakon šeste nedelje trudnoće, čak i u slučaju silovanja i incesta, Uma se oglasila. Glumica je napisala podužu kolumnu za "Vašington Post" i otkrila kroz šta je sve prošla.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Imala sam 15 godina kada sam počela da glumim, radeći u okruženju u kojem sam bila jedina klinka u sobi. U svojim kasnim tinejdžerskim godinama slučajno sam zatrudnela sa znatno starijim muškarcem. Živela sam putujući od grada do grada, daleko od svoje porodice, tek sam bila na početku karijere. Pokušavala sam da shvatim šta da učinim. Želela sam da zadržim dete, ali kako? - objasnila je Uma Turman.

Kada je razgovarala s porodicom, složili su se da je abortus najbolja odluka. Istakla je kako je to bila jedna od najtežih odluka u životu.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Imam 51 godinu. Ovo je bila jedna od mračnijih tajni koje sam dugo držala u sebi - rekla je glumica.

Uma ima kćer Maju i sina Levona koje je dobila u braku s glumcem Itanom Haukom. Ima i ćerku Lunu s bivšim verenikom Arpadom Busonom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Magazin

Džet set

Srbija