• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2024

17:43

Gujon razvalio Novu S: Navijaju za sarajevsku novinarku jer napada Srbiju

Miloš Rafailović

Politika

Gujon razvalio Novu S: Navijaju za sarajevsku novinarku jer napada Srbiju

Podeli vest

Arno Gujon oštro je reagovao na izveštavanje opozicionog medija Nove S nakon provokacije sarajevske novinarke.

- Medijski radnik iz Sarajeva kaže Predsedniku Republike Srbije da je "Međunarodni sud pravde utvrdio da je Srbija kriva za genocid u Srebenici". 

- Na to Vučić odgovori da to nije tačno i da je utvrđeno da Srbija nije ni na koji način odgovorna za Srebrenicu.

- U toj situaciji gde je svima jasno da je istina na našoj strani, a državni je interes da to javno kažemo, Nova S navija za novinarku iz Sarajeva koja napada Srbiju... Sramno. Možete biti protiv istine kad se već bavite propagandom, ali ne možete biti protiv svoje države - naveo je Gujon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija