• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2024

17:27

Ništa ne može da nadomesti gubitak supruga i oca! Vučević i Mojsilović posetili porodicu stradalog vojnika

Miloš Rafailović/Instagram

Društvo

Ništa ne može da nadomesti gubitak supruga i oca! Vučević i Mojsilović posetili porodicu stradalog vojnika

Podeli vest

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, obišli su danas porodicu stradalog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije zastavnika Mijodraga Toškovića u Staroj Pazovi i izjavili saučešće.

Prilikom obilaska, Vučević i Mojsilović su rekli da ništa ne može da nadomesti gubitak supruga i oca, a da je Vojska Srbije izgubila hrabrog i iskusnog pripadnika, koji je sve dodeljene zadatke izvršavao posvećeno i odgovorno.

Čelni ljudi sistema odbrane preneli su porodici da je tragična smrt zastavnika Toškovića ostavila među njegovim kolegama i svima nama neizmernu tugu i bol dodajući da će Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije uvek biti uz porodicu Tošković.

Saučešće je porodici izjavio i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović. Ranije danas, načelnik Generalštaba obišao je vojni kompleks "Orešac" i lokaciju na kanalu Dunav-Tisa-Dunav gde je stradao Tošković i razgovarao sa pripadnicima 72. brigade za specijalne operacije i Žandarmerije. Tošković je rođen 1980. godine na Cetinju.

U profesionalnoj službi u Vojsci Srbije bio je od 2000. godine. Više puta je odlikovan i nagrađivan za rezultate u službi. Bio je oženjen i otac troje dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija