• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.04.2024

09:09

(VIDEO) Zabelela se Zapadna Srbija! Od Čačka do Tare! Veje i na Zlataru i Zlatiboru!

D.Ć.

Vesti

(VIDEO) Zabelela se Zapadna Srbija! Od Čačka do Tare! Veje i na Zlataru i Zlatiboru!

Podeli vest

U Čačku, na Zlatiboru, Zlataru i Tari pada sneg!

Snežna vejavica kakva nije bila ni protekle zime, zatekla je jutros Čačane ovog 17-aprilskig jutra. Sneg zajedno sa kišom je počeo da pada nešto posle 7 sati, a sad je prava zima sa 4 stepena Celzijusova. 

 

Na Zlatiboru i Tari od noćas neprekidno pada sneg. Već je dostigao visinu visinu od nekoliko centimentara, a temperatura je oko 0 stepeni. Za stanovnike ovih planina jeste iznenađenjne ali kažu da pamte da sneg ponekad padne i u maju. Smatraju da će ovaj sneg doneti samo dobro, jer nema velikog mraza, a i neće dugo potrajati i neće polomiti voćke. 

 

I u Užicu je oko 8 počeo da pada mokar sneg.
Putari za sada javljaju da nema snega po putevima, ali upozoravaju da je neophodan oprez.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set