• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.10.2023

16:37

(VIDEO) Pišu da je genijalac nakon ovog poteza - Beograđani oduševljeni, snimak pravi hit!

printscreen

Beograd

(VIDEO) Pišu da je genijalac nakon ovog poteza - Beograđani oduševljeni, snimak pravi hit!

Podeli vest

Jedan bajker u Beogradu je uspeo da razveseli mnoge ljude koji su ga videli u prolazu, a još više je razveselio one koji su videli njegov snimak.

Napravio je on svom psu potpuni ugođaj, a stavio mu je čak i naočare kako mu ne bi smetao vetar. Pas je jako lepo balansirao na zadnjem delu motora, uspeo je da se okreće i promeni položaje, a deluje kao da ovo nije prvi put da je seo na to mesto.

I naravno da neće proći neopaženo, ali njihov snimak koji je postavljen na stranici "Moj Beograd" je mnoge uspeo da oduševi.

- Bajkeri, jedni od najboljih ljudi, prosto je teško naći lošeg - napisao je jedan korisnik u komentarima. Dok je drugi dodao da je čovek "genijalan".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

No, genijalan on ili ne, ovaj prizor je jako sladak i divno je da se prema psu neko tako odnosi, bukvalno ne pravi razliku između njega i nekog čoveka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set