• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

20.05.2024

16:45

Bruka i sramota! Lepa Italijanka opljačkala vilu

profimedia

Tenis

Bruka i sramota! Lepa Italijanka opljačkala vilu

Podeli vest

Italijanska teniserka Kamila Đorđi (32) i njena porodica opljačkali su vilu u kojoj su živeli!

Nekada 26. teniserka sveta početkom meseca je završila karijeru i nestala bez traga i glasa!

Sada se za italijanski sajt "La Republika" oglasila njena doskorašnja stanodavka i otkrila da su je Kamila i njena porodica opljačkali!

Oni su živeli u vili u Kalencanu nadomak Firence, a pre tri meseca su nestali.

- Otišli su bez reči i šest meseci nisu platili kiriju. Polovina nameštaja je nestalo - persijski ćilimi, starinaki sto od pola tone... Reč je o šteti između 50 i 100 hiljada evra. Pisala sam njenom ocu i rekla da mora bar da vrati naše stvari, ali je on odgovorio da su to predmeti male vrednosti. Ti predmeti su deo života mene i moje majke, želim ih nazad, a od kirije smo se oprostili - rekla je vlasnica vile.

Na njenu sreću, nisu uspeli baš sve da uzmu.

- Mene su komšije pre nekoliko meseci obavestile da su ispred moje vile kombiji i da deluje da su započeli selidbu. Kada sam stigla, nije bilo nikoga, a kuća je bila poluprazna. U dvorištu je bilo tepiha i drugih komada nameštaja, verovatno nisu imali gde da ih stave - zaključuje stanodavka.

Podsetimo, italijanski mediji pisali su da je pobegla u Sjedinjene Američke Države kako bi izbegla suđenje koje joj sleduje u julu zbog toga što je osumnjičena da je izvadila lažni kovid seritifikat koji potvrđuje da je vakcinisana iako nije.

Međutim, kasnije su se pojavile nove informacije, te da je otišla sa porodicom iz Italije jer nije prijavljivala niti plaćala porez.

Oglasili su se potom i njeni advokati i potvrdili da se uskoro vraća u Italiju i da ne izbegava poreske obaveze, ali nisu otkrili gde se sada nalazi niti iko to pouzdano zna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija