• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo.rs

16.04.2024

23:31

Podignem brus, skidaju mi gaćice, raširim guzu, a onda... Paklena ispovest sportistkinje iz zatvora! (FOTO GALERIJA)

printscreen instagram

Ostali sportovi

Podignem brus, skidaju mi gaćice, raširim guzu, a onda... Paklena ispovest sportistkinje iz zatvora! (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Nekadašnja rijaliti zvezda, devojka igrača američkog fudbala Džoša Rejnoldsa i na kraju bokserka, Australijanka Arabela Del Buso, proživljava ovih dana veoma teške trenutke.

Ona trenutno služi zatvorsku kaznu u trajanju od 20 meseci, zbog pljačke koju je izvršila na radnom mestu pre nego što je počela karijeru u ringu. tom prilikom je ukrala 52.000 dolara i zbog toga robija, a iza rešetaka joj nije nimalo lako.

Detalje svoje traume rešila je da otkrije novinarima, pa je iz zatvora poslala pismo medijima. U njemu su detalji njene ispovesti, uglavnom o teškim zatvorskim danima i problemima koji su za nju svakodnevni od kako je u februaru stigla na izvršenje kazne. 

- Pretresi nisu samo traumatizovani, zbog njih se osećam poniženo jer svaki put moram da se skidam pred dva čuvara. Jedan stoji ispred mene, drugi iza. Onda moram prvo da podignem grudnjak i pokažem grudi, a nakon toga mi jedan od njih skine gaćice do kolena ili potpuno, pa moram da se sagnem, raširim guzu i dižem jednu pa drugu nogu", napisala je Del Buso i dodala: "Osećam se nesigurno, strah me je da bi ostale mogle da saznaju ko sam. Prolazim kroz dane spuštene glave, ali svaki dan je sve teži. Neke stvari sam izostavila jer sam znala da će zaposlenici zatvora čitati pismo, nisam htela da znaju neke stvari koje bi mi ugrozile sigurnost.

Foto: printscreen instagram

 

Pre nego što je stigla do zatvora, Anabela je stigla da odradi tek dva boks meča.

U maju 2023. godine odlukom sudija bila je bolja od Morgan Li, da bi u septembru iste godine Andrea-Džejn Bunker nju savladala na isti način - odlukom sudija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija