• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2020

12:53

PONIŽAVALI SU HRVATA! Sramno, Kukoč je MORAO DA TRPI neverovatne stvari!

NBA

PONIŽAVALI SU HRVATA! Sramno, Kukoč je MORAO DA TRPI neverovatne stvari!

Podeli vest

Toni Kukoč bio je na meti Majkla Džordana i ostatka društva u Bulsima

Nije mu bilo lako, što je potvrdila i jedna scena iz serijala o Džorsanu "Poslednji ples". Kukoču je bilo najteže od svih igrača da se izbori za svoje mesto. Na njema su se okomili Džordan i Skoti Pipen.

DŽORDAN I PIPEN SU IMALI PAKT PROTIV HRVATA! Kukoč prošao pakao u Bulsima: Morao sam da zaboravim ponos!

UDARILI SU NA MRTVOG ČOVEKA! Dok je svet oduševljen dokumentarcem o Džordanu, Hrvat brutalno pokvario "Poslednji ples"!

 

 

Nisu svi lako prihvatili činjenicu da je Tonija izuzetno cenio Džeri Kraus, generalni menadžer tima, posebno ne Skoti Pipen. Iako je u tim došao kao trostruki osvajač i MVP Evrolige i četvorostruki šampion Jugoslavije, morao je svašta da trpi.  O tome kako su se prema njemu ophodili kada je tek došao, najbolje govori scena iz pete epizode, kada Džordan vezuje pertle na patikama.

- Toni, nisi bio tu. Bio si beba kada sam ja ove patike nosio.

- Koja godina?

- 1984. Koliko si imao godina?

- Tada sam počeo.

- Imao si 12 godina.

- Toni je tada bio u pelenama - dobacio je neko od drugih igrača, a Toni je zapravo 1984. imao 16 godina.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 4 godine

Kukocu svaka cast , ali za sve to je kriva uprava Bulsa i vlasnik Rainsdorf. Jasno je da je Dzeri Kraus leteo oko Kukoca dok ga nije doveo u Bulse . Toni je imao ogromnu srecu i dobio je stravican ugovor za tadasnje uslove . Mislim da je igrao za nekih 7 miliona po sezoni . U isto vreme Pipen ( inace obojicu sam licno upoznao i Tonija i Pipena , posto moj jako dobar poznanik , nas covek iz Jagodine , zivi u Hajlnad Parku , kuca do kuce sa Pipenom ) igra za samo 2 miliona po sezoni i bukvalno nosi igru Bulsa u to vreme . Na pocetku Toni je imao daleko manji ucinak od Pipena ( tek nekoliko koseva po utakmici , dok se nije uigrao i razmahao ) dok je Pipen imao ucinak 33.7 poena , sto je stravicno mnogo . I jasan mi je bio Pipen , cak mi je to licno rekao na tu temu . Krivac je bila uprava Bulsa koja je taj problem mogla da resi jednostavno revizijom ugovora sa Pipenom . Oni to nisu ucinili . Zato im je kad je presao u Portland na prvoj utakmici dao 53 kosa . I tako dalje . Niko od igraca ni Toni , kojeg postujem i ja i svi do neba zbog ljudskih osobina , jer se tako korektna osoba retko radja a vrhunski igrac a ni Pipen koji je takodje OK i ko covek a o igranju da i ne govorimo , u svoje vreme je bio odmah iza najboljeg svih vremena MJ-a. Jednostavno vlasnik Rainsdorf je jedna bagra od coveka , smece najobicnije . Umislio da je neko i nesto pa je cak i MJ-u navodno postavljao uslove a zna se tu ko je ko ? U to vreme sam imao srece da dobijem nekoliko karata ( na poklon) dok su karte kostale citavo bogatstvo , mogao si za cenu karte ( u play-off) na dobrom mestu hladno kupiti novu Honda Accord tada ili za finalnu kartu uz teren hladno solidnu kucu u Cikagu . Danas su karte oko 40-tak $ a na rasprodaji cak samo 22$ . Dakle tada su karte kostale 500-1000 puta vise nego danas . A za to se zna ko je zasluzan bio , nikako nekakav vlasnik Dzeri Rainsdorf , idiot bez presedana . Imao se samo srece i nista vise da mu se potrefi ta generacija . Imas MJ-a , Pipena i jos par solidnih momaka i to je to . Pored njih se ovajdio i trener Fil Dzaekson od kojeg napravise velikog trenera , ni krivog ni duznog . Pa on ne moze nasem ZOC-u ni da asistira na treningu a kamoli utakmici , ali ispade sretnik . Kad je toliko veliki strucnjak sto nije uzeo totulu sa Njujorkom vec su ga na kraju otpustili . Od govana se pita nikad nije pravila . A sa MJ-om i Pipenom je bukvalno bilo ko mogao do totule . Bas kao u vreme Cibone sa pokojnim Drazenom , tada je svako mogao uzeti titulu . Imas genija , virtouza i par momaka i to je to .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana!
Live TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana!

Dogodila se pogibija Ibrahima Raisija, bivšeg predsednika Irana. On je uveo neke nepopularne mere u Iranu, zategao odnose sa nekim zapadnim zemljama i govorio je da ni jedna američka administracija ne funkcioniše dobro. Putin se oglasio lično i rekao da će Moskva učiniti sve što može da pomogne oko istrage. U emisiji "Info dan" govorili su politikolog Nikola Jović i istoričar Saša Adamović.

20.05.2024

17:30

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!
Preigrali se

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!

Fico je preživeo, za Zapad je to, bez preterivanja, najgora moguća vest! Slovački premijer posle neuspelog atentata okrenuće se u potpunosti Rusiji i Putinu, a Slovačka će postati nešto slično kao Mađarska Viktora Orbana - neposlušna članica EU koja ne želi nepotreban sukob sa Moskvom! Ovako bi u najkraćem izgledao siže koji sada preovladava u Briselu i Vašingtonu!

20.05.2024

17:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija