• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

14:04

Kalinić o "delijama": Koliko god se pravio čvrst, teško je kada ti skandiraju...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Kalinić o "delijama": Koliko god se pravio čvrst, teško je kada ti skandiraju...

Podeli vest

Zovu te da se vratiš, to dopre do svakoga, jasan je srpski košarkaš.

Košarkaši Barselone upsali su veoma bitan trijumf u "Beogradskoj areni" pošto su sa 85:76 slavili protiv Crvene zvezde. Jedan od najboljih u taboru Katalonaca bio je Nikola Kalinić, bivši as srpskog šampiona koji nakon utakmice nije mogao da sakrije oduševljenje zbog skandiranja "delija". 

- Teško je… Pogotovo kada ti navijači skandiraju da se vratiš. Do svakoga dopre, koliko god se pravio čvrst. Uvek je zadovoljstvo igrati ovde. Danas smo neutralisali vezu publike i igrača - rekao je Kalinić nakon utakmice. 

Jasno je da je Barselona od starta uspostavila svoj ritam i tako trasirala put ka pobedi. Otrkiva Kalinić da je to bio i plan Katalonaca pre dolaska u Beograd. 

- Relativno lako smo slavili, možda i lakše nego što smo očekivali, pogotovo posle Zvezdine pobede nad Valensijom. Kontrolisali smo ritam utakmice. Nismo im dozvolili da se rastrče, postižu lake poene i da se hrane energijom sa tribina. Zato je trijumf bio lakši - jasan je srpski reprezentativac. 

Foto: Starsportphoto©

 

Mesecima se priča o paklenom rasporedu tokom čitave sezone, Barselona je pre dva dana igrala protiv Virtusa, potom gostovala Crvenoj zvezdi, a već u nedelju očekuje je još jedan težak izazov u Valensiji. 

- Shvatili smo da je sezona duga i da nema opuštanja posle pobeda, ni tugovanja posle poraza. Raspored je stvarno… Ovo nikada nisam doživeo. Za manje od 48 sati igramo protiv Valensije. Putovanja i povrede otežavaju posao - podvlači Kalinić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija