• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2022

13:37

ZVEZDA NE STAJE! Stanković rekao DA! Potpisao je - ugovor do 2024!

Crvena zvezda

ZVEZDA NE STAJE! Stanković rekao DA! Potpisao je - ugovor do 2024!

Podeli vest

Talentovani golman Marko Ćopić ostaje još dve godine na Marakani

Posle produžetka ugovora sa Slavoljubom Srnićem, Crvena zvezda je danas ozvaničila još jedan transfer.

Novi dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom potpisao je talentovani golman Marko Ćopić, koji će na Marakani ostati do 2024.

- Presrećan sam zbog produžetka ugovora, Zvezdino sam dete i ovo je već dvanaesta godina kako sam u klubu, a došao je trenutak i za drugi profesionalni ugovor. Za mene nema veće sreće nego nastaviti saradnju sa voljenim klubom. Kada sam potpisao prvi profesionalni ugovor, tada je za mene sve bilo novo, pa je samim tim bilo i drugačije u odnosu na sad, ali je sreća je sada ista kao i prilikom prvog potpisa – rekao je Ćopić pošto je stavio novi paraf na vernost Zvezdi.

Osvrnuo se mladi golman i na period od prethodnog potpisa do danas.

- Promenili su se treneri, mnogi igrači, ja sam ostao tu hvala Bogu. Nisam mogao ni da sanjam da ću sa 18 godina potpisati već drugi profesionalni ugovor, kao ni da ću sa 16 godina ići na pripreme sa prvim timom. Sve se jako brzo desilo, sve je veoma lepo. Mislim da nema lepšeg osećaja nego proći celu Omladinsku školu i doći u prvi tim, osvojiti sve trofeje od petlića do seniora. Jedno veoma lepo iskustvo, nadam se da će se nastaviti - kaže Ćopić.

Foto: FK Crvena zvezda

Marko Ćopić (u sredini) u društvu Svetozara Mijailovića i Mitra Mrkele

Momak rođen 2003. godine se osvrnuo i o saradnji sa Markom Neđićem, pripremama sa prvim timom, ali i ciljevima u budućnosti.

- Sve je bilo super, sarađivali smo od pionira, kadeta, omladinaca, sve smo osvojili. Drago mi je što sam uspeo da mu pomognem u omladincima da osvojimo titulu i veoma sam mu zahvalan na svemu. Pripreme sa prvim timom su za mene bile najlepši trenutak u dosadašnjoj karijeri, jer ni ja nisam očekivao. Uveče sam dobio poziv da ujutru idem na pripreme, osećao sam se neverovatno. Ono što sam naučio za godinu i po dana od mojih starijih kolega je neprocenjivo iskustvo. Daće Bog da steknem još iskustva, mislim da mi to jedino fali, jer sam mlad golman i da se vratim u prvi tim što pre, za to radim – istakao je Ćopić.

Marko Ćopić je u Zvezdu je došao još kao petlić, prošao je sve kategorije u omladinskoj školi i svake takmičarske godine osvajao titulu šampiona, a u to uključujući prvi tim Crvene zvezde.

Prvi profesionalni ugovor je potpisao 19. juna 2019. godine, a već tada su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana znali da će talentovani čuvar mreže predstavljati veliku budućnost crveno-belih.

Prethodne sezone išao je na pripreme sa prvim timom Zvezde gde je mogao da uči i stasava uz iskusne čuvare mreže Milana Borjana i Zorana Popovića. Od ove takmičarske sezone se kalio u razvojnom timu srpskog šampiona Grafičaru, gde je na 10 mečeva u Prvoj ligi Srbije tri puta sačuvao mrežu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana!
Live TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana!

Dogodila se pogibija Ibrahima Raisija, bivšeg predsednika Irana. On je uveo neke nepopularne mere u Iranu, zategao odnose sa nekim zapadnim zemljama i govorio je da ni jedna američka administracija ne funkcioniše dobro. Putin se oglasio lično i rekao da će Moskva učiniti sve što može da pomogne oko istrage. U emisiji "Info dan" govorili su politikolog Nikola Jović i istoričar Saša Adamović.

20.05.2024

17:30

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!
Preigrali se

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!

Fico je preživeo, za Zapad je to, bez preterivanja, najgora moguća vest! Slovački premijer posle neuspelog atentata okrenuće se u potpunosti Rusiji i Putinu, a Slovačka će postati nešto slično kao Mađarska Viktora Orbana - neposlušna članica EU koja ne želi nepotreban sukob sa Moskvom! Ovako bi u najkraćem izgledao siže koji sada preovladava u Briselu i Vašingtonu!

20.05.2024

17:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija