• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2022

07:10

OVO JE TOP 10 NAJSKUPLJIH ZVEZDINIH AKVIZICIJA! Bilo je pogodaka koji su postali ljubimci Delija, ali PROMAŠAJI će se ZAUVEK PAMTITI

Starsportphoto

Crvena zvezda

OVO JE TOP 10 NAJSKUPLJIH ZVEZDINIH AKVIZICIJA! Bilo je pogodaka koji su postali ljubimci Delija, ali PROMAŠAJI će se ZAUVEK PAMTITI

Podeli vest

Zimski prelazni rok se privodi kraju, pa smo iz tog razloga odlučili da se prisetimo najskupljih pojačanja u istoriji Crvene zvezde

Šampion Srbije je ove zime doveo jedno veliko pojačanje, Ohija Omoižuanfa, koji je došao besplatno, jer mu je istekao ugovor sa Moldeom.

Crvena zvezda je i pre toga znala bez obeštećenja, ili za male pare, da dovede kapitalce, kao što su Aleksandar Katai, Marko Marin, Milan Borjan...

Međutim, sada se bavimo igračima koje je klub iz Ljutice Bogdana papreno plaćao.

Rekordne kupovine Crvene zvezde

1. Nemanja Radonjić - 3.000.000 evra, došao iz Rome.

Brzonogi krilni fudbaler je u crveno-belom dresu odigrao 47 utakmica, a upisao je 11 golova i osam asistencija.

Foto: starsport

Nemanja Radonjić

2. Ričmond Boaći - 2.500.000, Đijangsu.

Reprezentativac Gane je ukupno u dva mandata na "Marakani" upisao 104 nastupa, tokom kojih je postigao 60 golova, uz 15 asistencija.

3. Takajuki Suzuki - 2.500.000, Kašima.

Japanac je u Zvezdu 2006. godine stigao kao najskuplje pojačanje u istoriji u tom trenutku, a upisao je samo devet mečeva na kojima je postigao dva pogotka.

Foto: Srdjan Stevanović

Takajuki Suzuki

4. Mateo Garsija - 2.200.000, Las Palmas.

Argentinac je u crveno-belom dresu odigrao 24 meča, na kojima je postigao pet golova, uz dve asistencije.

5. Miloš Degenek - 1.500.000, Al Hilal.

Reprezentativac Australije je za Zvezdu igrao u dva navrata, a u tom periodu je sakupio 132 nastupa, na kojima je dao tri gola i još šest je namestio.

6. Mirko Ivanić - 1.300.000, BATE Borisov.

Bivši reprezentativac Crne Gore je na početku pružao loše partije, ali je dolaskom Dejana Stankovića na klupu postao jedan od najboljih igrača Zvezde. Popularni Mića je za šampiona Srbije odigrao 131 meč, a upisao je 39 golova i 27 asistencija.

Foto: Starsportphoto

Mirko Ivanić

7. Filipo Falko - 1.200.000, Leće.

"Italijanski Mesi" je u Zvezdi već godinu dana i za to vreme je na 30 utakmica postigao šest golova, dok je još tri spakovao saigračima.

8. Radživ van La Para - 1.200.000, Hadersfild.

Holanđanin je na "Marakanu" došao kao veliko pojačanje, ali taj epitet nije opravdao. Skupio je samo 11 mečeva, na kojima je dao jedan gol i još dva je namestio.

Foto: Starsportphoto

Radživ van La Para

9. Ognjen Koroman - 1.050.000, Terek Grozni.

Bivši reprezentativac Srbije je u crveno-belom dresu odigrao 93 utakmice, a bio je ubitačan po bokovima. Uspeo je da postigne 14 pogodaka i da skupi još 25 asistencija.

10. Goran Čaušić - 1.000.000, Arsenal Tula,

Vezista koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde se u klub vratio iz Rusije, ali nije se to slavno završilo. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je odigrao 28 utakmica za Zvezdu, tokom kojih je dao jedan gol i tri puta je proigrao saigrače za pogodak.

Bonus

Na 11. mestu nalazi se "legendarni" Gžegož Bronovicki koga je Crvena zvezda platila 850.000 evra, da u julu 2007. godine dođe iz varšavske Legije. Poljak je u Zvezdi odigrao 20 mečeva, bez ikakvog učinka.

Foto: Starsportphoto©

Gžegož Bronovicki

U naredne dve ankete možete glasati za to ko je od ovih 11 igrača bio najbolji, a ko najgori posao Crvene zvezde.

Anketa

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija