• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

25.04.2024

07:23

Mesec ulazi u Strelca! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Shutterstock

Horoskop

Mesec ulazi u Strelca! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

Podeli vest

Mesec, planeta koja simbolizuje naša osećanja, ulazi u Strelca, gde donosi lepe momente za Strelčeve, Lavove i Ovnove.

Mesec u Strelcu donosi duboku i neobuzdanu energiju u emotivnom i unutrašnjem svetu pojedinca. Strelac je vatreni znak, poznat po svojoj avanturističkoj prirodi, težnji ka istraživanju i filozofskom razmišljanju. Kada se Mesec, koji predstavlja emotivne reakcije i potrebe, nalazi u ovom znaku, to može doneti dinamičan i optimističan pristup životu.

Osobe s Mesecom u Strelcu često teže slobodi i nezavisnosti u svojim emocionalnim iskustvima. Vole putovanja, avanture i širenje svojih horizonta, kako fizički, tako i mentalno. Emotivno se osećaju najživlje kada su u pokretu, istražujući nove ideje, kulture i filozofije.

Ova pozicija Meseca često daje ljude koji su otvoreni, iskreni i spremni da istraže različite aspekte života. Oni mogu biti vrlo strastveni u svojim uverenjima i često se bore za pravdu i istinu. Takođe, mogu biti veoma tolerantni i prihvatljivi prema različitostima, jer cene raznolikost i žele da iskuse što više različitih perspektiva.

Foto: Shutterstock

 

 

Međutim, izazov ove pozicije može biti nedostatak discipline i fokusa. Osobe s Mesecom u Strelcu mogu biti sklone tome da se rasprše ili da se zaglave u idealizmu, zanemarujući praktične detalje. Takođe, mogu imati tendenciju da se previše pouzdaju u svoju intuiciju ili filozofske uvide, zanemarujući važnost oslanjanja na konkretnu realnost.

U ljubavnim odnosima, osobe s Mesecom u Strelcu često traže partnera koji će ih pratiti u njihovim avanturama i intelektualnim interesovanjima. Cene slobodu i nezavisnost u vezi, ali isto tako traže duboku emotivnu povezanost s partnerom koji deli njihove vrednosti i životne ciljeve.

Mesec u Strelcu donosi avanturistički duh, otvoren um i želju za istraživanjem u emocionalni svet pojedinca, uz naglašenu potrebu za slobodom i nezavisnošću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija