• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2024

19:00

Ova 4 znaka su predodređena za slavu, novac i uspeh! Zvezde su na njihovoj strani, da li ste među njima?

Shutterstock

Horoskop

Ova 4 znaka su predodređena za slavu, novac i uspeh! Zvezde su na njihovoj strani, da li ste među njima?

Podeli vest

Osoba bilo kog horoskopskog znaka može postati srećna i uspešna. Ali postoji nekoliko planetarnih položaja koji ukazuju na posebno veliku verovatnoću da osobe dostignu slavu.

Slavu određuju četiri planete: Sunce, Mesec, Neptun i Jupiter, a kod poznatih ličnosti često se nalaze u znakovima Lava, Strelca, Riba ili Raka.

Naravno, važno je ne samo u kojim horoskopskim znacima se nalaze ove planete već i drugi parametri natalne karte. Slava može stići u različitim godinama i na različite načine, a oni sa „srećnom“ natalnom kartom imaju potpuno različite puteve do popularnosti, prenosi Sensa.

Slede četiri znaka rođena za slavu i uspeh, a samim tim i novac.

Lav

Lavovima su važni pažnja i divljenje, pa često biraju profesije vezane za publicitet, podučavanje i izražavanje.

Ribe

Ribe, naprotiv, od detinjstva žele da se sakriju od pažnje i stavljaju masku. Profesija glumca je idealna za njih - tako mogu da žive životom druge osobe i istovremeno postanu zvezda.

Foto: profimedia

Gluma je kao rođena za Ribe

Strelac

Strelac je veoma aktivan i radoznao znak. Popularnost im je takođe način da kontrolišu svoj život. Zato je važno da budu vidljivi. Jedne od opcija su politika ili biznis.

Rak

Rakovi su veoma emotivni i duboko osećajni ljudi. Oni znaju da primete suptilne promene u raspoloženju drugih. Zbog toga mogu da postanu uspešni u glumi, književnosti ili režiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. aprila! Pun Mesec u Škorpiji donosi dramatične promene za 4 horoskopska znaka
MERKUR KREĆE NAPRED

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. aprila! Pun Mesec u Škorpiji donosi dramatične promene za 4 horoskopska znaka

Pred nama je važna astrološka nedelja u kojoj nas očekuje pun Mesec u Škorpiji, koji će biti okidač velikih promena za sve znakove, a posebno za Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije. Svaki pun Mesec simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa, a ujedno i početak nečeg novog. To naravno neće proći bez frustracija, drame i emotivnog kolapsa. Merkur kreće napred 25. aprila, tako da će pregovori i papirologija koja je bila na čekanju, konačno da ugledaju svetlost dana.

21.04.2024

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija