• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

14.03.2024

08:07

Drama u Čačku! Kvar na elektroinstalacijama izazvao eksplozije bojlera, stanari hitno evakuisani (FOTO/VIDEO)

Video printscreeen

Vesti

Drama u Čačku! Kvar na elektroinstalacijama izazvao eksplozije bojlera, stanari hitno evakuisani (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Samo pukom srećom niko nije povređen kada je noćas oko ponoći došlo do havarije na elektroinstalacijama u zgradi u ulici Čačanskih partizanskih odreda u centru Čačka, zbog čega su bukvalno eksplodirala tri bojlera, a stanari morali da budu evakuiani.

Havarija se dogodila oko ponoći na elektromreži, a na tri vertikale u objektu električna instalacija se prespojila sa vodovodnom, zbog čega je u velikom broju stanova došlo do eksplozije bojlera.

- Bio je strašno, osetila sam dim a već u sledećem trenutku se čula jaka eksplozija, to me probudilo. Ubrzo potom čule su se eksplozije i iz okolnih stanova, mislila sam da ćemo svi izgoreti - priča stanarka zgrade u naselju Alvadžinica i dodaje:

Foto: I.M.

Zbog kvara izgoreli strujomeri

 

- Odmah nakon tih eksplozije u hodniku zgrade je nastao metež, ljudi su u panici počeli da izlaze napolje, mislili smo da ćemo izgoreti. Moj stan je poplavljen, i unutra ne može da se uđe, ne znamo šta je uzrok ovoga.

Ubrzo su na lice mesta stigli vatrogasci koji su obezbedili objekat, a kompletnu zgradu evakuisali.

Stanati zgrade nakon evakuacije se nisu vraćali u svoje stanove i noć su proveli kod rođaka i prijatelja.

Kako nam je potvrđeno u ovom incidentu nije bilo povređenih, a istraga će utvrditi kako kako i zbog čega je došlo do kvara na elektroinstalacijama u ovoj zgradi. U ovom incidentu nema povređenih, a daljom istragom biće utvrđeno šta je uzrok havarije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija