• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.04.2024

21:15

Bukti rat u Liverpulu! Salah udario na Klopa: Biće svašta ako progovorim! (FOTO/VIDEO)

AP PHOTO

Fudbal

Bukti rat u Liverpulu! Salah udario na Klopa: Biće svašta ako progovorim! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Rat na relaciji Muhamed Salah (31) - Jirgen Klop (56) se nastavlja! Egipatski fudbaler danas je tokom utakmice sa Vest Hemom nasrnuo na svog menadžera, a dalji sukob sprečili su igrači Liverpula, pre svih Darvin Njunjez, koji su razdvojili zaraćene strane.

Liverpul je doživeo novi kiks, pošto je odigrao 2:2 sa "čekićarima" i praktično je ostao bez šansi da napadne titulu prvaka Engleske, a britansko ostrvo nakon utakmice bruji o skandalu koji je napravio pre svih egipatski fudbaler.

Nije poznato šta je bio razlog za žustru reakciju Salaha, ali do problema je došlo u 79. minutu, kada je nemački stručnjak podigao svog najboljeg igrača sa klupe i rešio da ga pošalje na teren. Kako je sve izgledalo, možete da pogledate na narednom snimku.

 

 

Da tu ima nešto više od samo jedne impulsivne reakcije, govori kratka poruka Muhameda Salaha nakon završetka duela. Novinari koji su se našli u miks zoni pozvali su Afrikanca da dođe pred kamere i da izjavu o tome šta se desilo. On je to odbio, uz kratku, ali dovoljno jasnu poruku.

- Biće vatre ako odlučim da pričam - rekao je Salah, a preneli su svi engleski mediji.

Sa druge strane, Jirgen Klop nije želeo da širi priču o tome na konferenciji za medije, već je rekao da je taj sukob već ostao iza njega.

- Za mene je svaka priča o Salahu završena - poručuje Klop.

Foto: AP PHOTO

Muhamed Salah na klupi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija