• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

12.11.2023

11:54

"Vidi kako mali dobro puca, gađa kao specijalac. On je moj mali Legija"! Otac Koste K. napravio zver od sina!

Tanjug

Vesti

"Vidi kako mali dobro puca, gađa kao specijalac. On je moj mali Legija"! Otac Koste K. napravio zver od sina!

Podeli vest

Vladimir Kecmanović, otac dečaka-monstruma, bio je potpuno svestan u kakvu bezosećajnu zver može da izraste njegov sin Kosta (14).

Učio ga je da gađa u mete u obliku koncentričnih krugova i silueta ljudi, da puni okvir, zatim kako da stoji i diše prilikom korišćenja vatrenog oružja. U tri navrata ga je vodio u Streljački klub Partizan praktikal šuting i jednom u otvoreni prostor u etno-selu Gostoljublje u Mionici.

Takođe, oružje sa šest okvira i municijom nije držao u metalnom sefu s ključem i ostavio ga je na izvol'te dečaku. Uz to, on uopšte nije proveravao da li su mu pištolji i municija u neobezbeđenom koferu, odakle ih je Kosta uzeo još 1. maja i prebacio u školski ranac.

Foto: Printscreen

Učio sina da puca, pa se sada kaje

U Vladimirovom telefonu nađena je i poruka iz streljane prijatelju kom se hvalio.

- Vidi kako mali dobro puca, gađa kao specijalac - napisao je Vladimir i dodao:

- On je moj mali Legija.

Tim više čude njegove izjave zatvorskim čuvarima da je posle zločina "mrtav čovek", kao da nije svestan da je svojim suludim ponašanjem direktno doprineo masakru kakav Srbija ne pamti.

Očigledno pritisnut grižom savesti ili možda iz perfidnih razloga, tražio je da mu sveštenik dođe u zatvor da bi se ispovedio i izbacio iz sebe sve što ga muči.

Poseta je usledila usred noći, a naš dobro obavešteni izvor iz istrage otkriva detalje.

- Vladimir je nedavno poverio prijatelju neke stvari koje ga more i pitanja koja mu se stalno vrte po glavi, a na koja nema odgovor. Tako rastrojen, odlučio je da podnese zahtev da razgovara sa sveštenim licem, što mu je nakon nekoliko dana i omogućeno. U posetu mu je došao sveštenik i Kecmanović je s njim razgovarao otprilike tri sata. Pričao je o greškama koje je pravio u odgajanju Koste, o poslu, kao i o svojim osećanjima nakon masakra koji je počinio njegov sin. Takođe, spominjao je i suprugu Miljanu - ispričao je naš sagovornik.

On navodi i da je zahtev Vladimira Kecmanovića iznenađujući, s obzirom na činjenicu da nije neko ko je toliko bio privržen veri.

- Navodno, oduvek je verovao u boga, ali nije to bilo toliko izraženo. Nije se ispovedao niti je stalno posećivao crkvu i upravo zato je sve iznenadio njegov zahtev jer se sad, nakon svega, okrenuo bogu i molitvi. Verovatno u tome vidi spas ili, jednostavno, želi sebe da prikaže kao žrtvu - istakao je naš sagovornik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija