• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2023

07:00 >> 00:06

OVO JE DEVOJČICA RANJENA U GLAVU TOKOM MASAKRA NA VRAČARU! Primila je pet kesa krvi, svim silama lekari se BORE ZA NJEN ŽIVOT! (FOTO)

Marko Đoković, printscreen

Vesti

OVO JE DEVOJČICA RANJENA U GLAVU TOKOM MASAKRA NA VRAČARU! Primila je pet kesa krvi, svim silama lekari se BORE ZA NJEN ŽIVOT! (FOTO)

Podeli vest

Nezabeležena tragedija pogodila je Beograd i Srbiju, kada je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" učenik (13) Kosta K. sa dva pištolja izvršio masakr, hladnokrvno pucajući u đake.

U krvavom piru kojeg je počinio iz samo njemu znanih razloga, ubio je osmoro dece i školskog portira, a ranio još šestoro uključujući i profesorku istorije na čiji je čas upao i besomučno zapucao.

Iako se može reći da je preživela masakr, teško ranjena sa povredom glave devojčica A.A (14), hitno je prevezena na Dečju kliniku u Tiršovoj ulici gde se lekari svim silama bore za njen život.

Direktor Dečije klinike u Tiršovoj dr Siniša Dučić izjavio je ranije kako je operacija završena, kao i da devojčica ima tešku povredu mozga. 

Foto: printscreen

 

Kako saznajemo primila je pet kesa krvi, dve u toku operacije, tri nakon operacije i njeno stanje je i dalje veoma kritično. Pored devojčice A.A. u Tiršovoj se nalaze i dva dečaka, koji su lakše povređeni i nalaze se u stabilnom stanju.

Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila u 8.40 u školi ubijeno je osam učenika i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedna nastavnica povređeni. Za masakr je odgovoran trinaestogodišnji Kosta K.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija