• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.03.2024

16:49

Dara Bubamara se oglasila nakon skandala sa krađom pesme: "Šokirana sam, Marina je tekst pisala za mene i Željka, sada ju je Sloba oteo"

ATAIMAGES-informer

Estrada

Dara Bubamara se oglasila nakon skandala sa krađom pesme: "Šokirana sam, Marina je tekst pisala za mene i Željka, sada ju je Sloba oteo"

Podeli vest

Kako Informer saznaje, Sloba Radanović je "ukrao" Darin duet sa Željkom Nikolićem i uvrstio je u njegov novi album. Sloba je sinoć u svom šou najavio svoju "novu" pesmu i otpevao deo iste.

Kako je Informer saznao, došlo je do novog estradnog rata. Naime, nakon što se Darina se pesma, koju je otpevala još 2021. godine sa Željkom Nikolićem, našla na novom albumu Slobe Radanovića, nastao je pravi karambol.

Kako je Dara otkrila, ona je tu pesmu snimila sa Željkom pre tri godine, a numeru su im prodali Rale i Marina Tucaković. 

Popularni pevač Željko Nikolić već dve godine neumorno radi na novom albumu, a pesma "Infarkt moje duše" se nalazi na njemu.

Foto: Instagram printscreen

 

Pevačica se odmah oglasila za naš portal.

- Šokirana sam, juče me zvao Željko Nikolić u vezi sa tom pesmom. Odakle Sloba da peva tu pesmu? Mene je lično Marina zvala 2021. i rekla mi: Molim te dođi da otpevaš tu pesmu sa Željkom, zove se pesma "Infarkt moje duše". Ja je poslušam i odem da čujem pesmu, oduševim se i snimam je. Meni je tada otac bio u bolnici i osetila sam taj tekst. Znam da je Željko platio, Marina je lično pravila za mene, sad to neko prisvaja i hvali se da je njegova pesma - rekla je Dara Bubamara za Informer.

Željko Nikolić, čija je pesma i koji je platio istu, ostao je bez teksta nakon što je saznao šta se desilo.

- Marina je napisala taj poslednji tekst. Ja sam 2021. godine kupio tu pesmu, šokiralo me kad sam video da je moja pesma na Slobinom novom albumu. Nisam se nadao da neko kupljenu pesmu može da proda - rekao je Željko Nikolić za naš portal.

Inače, ovo je poslednja pesma koju je Marina napisala.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija