• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

16.04.2024

15:48

"Moja deca na uvredama vežbaju izdržljivost" Karleuša uči Atinu i Niku da budu borci: Ispisala sam ih iz škole...

ATAIMAGES

Estrada

"Moja deca na uvredama vežbaju izdržljivost" Karleuša uči Atinu i Niku da budu borci: Ispisala sam ih iz škole...

Podeli vest

Muzička zvezda otkrila je da njene ćerke prolaze kroz torturu na društvenim mrežama, ali i da ih, uprkos tome, uči da na loše komentare ne odgovaraju.

Jelena Karleuša u braku sa Duškom Tošićem dobila je dve ćerke, Atinu i Niku. Devojčice su već sada izuzetno popularne na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da su najbolje vaspitane među naslednicima javnih ličnosti. 

Muzička zvezda pojavila se danas na konferenciji za štampu povodom nastupa na "Youth festa", a tom prilikom, nikad iskrenije govorila o svojim mezimicama. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Izgleda da to ide kontra, kada su roditelji blagi i povučeni, deca su agresivnija, a kada je majka dominantnija, deca su blaga. Moje ćerke su izuzetno nežne, povučene, jako lepo vaspitane, skromne, one čak nemaju potrebu ni da izlaze. Kad me pitaju da li mogu da izađu, ja im kažem, naravno, idite s drugaricama... One imaju nepunih 15 i 16 godina, tako da je sada pravo vreme da se pronađu u muzici, u modi... One su prave devočice, tinejdžerke, koje su moj veliki ponos i najveći uspeh zato što su skromne. Ja sam isto bila dobra i skromna devojčica, ali sam bila puna energije, a one su sve kontra. Mislim da je sve stvar vaspitanja, kako dete vaspitate, takvo vam bude. Evo vam primer, ja nikada nisam ni kafu popila, ni cigaretu zapalila, da ne pričam o nekim drogama ili bilo kakvim porocima, ali mi majka to nikada nije branila. Ona me je samo lepo vaspitala. Sve dolazi iz kuće - prića Jelena, pa objašnjava kako osnažuje Atinu i Niku. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Biti ćerka Jelene Karleuše i imati društvene mreže je već ozbiljan prenk. Dovoljno je da odete na TikTok profil moje Nike i vidite sve one silne bizarne uvrede, a ona zna da ne sme da koristi ružne reči ili da nekoga uvredi. Nika je našla način kako da nikoga ne uvredi, a da odgovori u sklopu toga što ja tražim od nje. Moje ćerke vežbaju izdržljivost loših komentara, loših ljudi već dugi, dugi niz godina. Još dok je bila ona situacija vezana za zakon o kojem smo pričali, ja sam decu ispisala iz škole jer su one pod velikim pritiskom. Sa jedne strane, jako mi je žao zbog toga, a sa druge strane, ja nemam način da ih zaštitim sem da im svojim primerom pokažem i da kažem im da moraju da budu borci kroz život, jer je život težak. Pubertet je izuzetno problematičan i borimo se. Sigurna sam da će ih sve ovo osnažiti kao ljude i da će sutra znati da reaguju u svakoj situaciji, ali ne bih volela da ijedno dete prođe kroz ono kroz šta su moja deca prošla, a to je da mu vređaju majku. Nema ništa strašnije od toga da detetu vređate majku - rekla je JK za Informer.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija