• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.11.2020

11:08

TUGA - Ljiljana Stjepanović u suzama zbog smrti prijatelja! "Izvinite, jako me je pogodila ova vest"

Estrada

TUGA - Ljiljana Stjepanović u suzama zbog smrti prijatelja! "Izvinite, jako me je pogodila ova vest"

Podeli vest

Družili smo se dvadeset godina

Čuveni glumac Mirko Babić, poznatiji kao Dragojlo iz popularne serije "Selo gori, a baba se češlja", preminuo je danas u osmoj deceniji života.

Foto: Printscreen You Tube

Ljiljana Stjepanović kroz suze je rekla da će Mirko Babić uvek ostati jedno od najlepših srca koje je upoznala i sa kojim je radila.

Foto: Printscreen You Tube

- On je najbolji čovek koga sam upoznala u poslenjih 20 godina. Odlično smo sarađivali i lepo smo se družili. Bio je jedan od najsjanijih srpskih glumaca. Izvinite ali baš me je pogodila ova vest, nisam znala... - rekla je Ljilja kroz suze za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija