• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

03.04.2024

11:41

Ognjen Vranješ se oglasio za Informer! To nije istina!

Starsportphoto

Fudbal

Ognjen Vranješ se oglasio za Informer! To nije istina!

Podeli vest

Nije istina da završavam karijeru, poručio je Ognjen Vranješ (34) za Informer, nakon što su mediji u regionu preneli da je rešio da okači kopačke o klin.

Doskorašnji defanzivac Čukaričkog iznenada je odlučio da napusti beogradski klub, a ovu odluku je doneo pred utakmicu sa Novim Pazarom (2:0), pa je ugovor sporazumno raskinut.

Ipak, osvanuli su naslovi u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj da je nekadašnji reprezentativac BiH rešio da kaže "zbogom" fudbalu, što je on oštro demantovao.

- Mogu samo da vam kažem da nije istina da završavam karijeru - poručio je Ognjen Vranješ za Informer.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Šokirala je mnoge njegova odluka da napusti Čukarički usred sezone, a Vladimir Matijašević, direktor kluba sa Banovog brda, otkrio je kako je došlo do razlaza.

-  Što se nas tiče, on nije više igrač Čukaričkog, zahvalili smo se i mi njemu i on nama. Bilo je hoće-neće, na kraju je odlučio da želi da ide. Nazvao me je i rekao da bi se radije zahvalio na svemu i korektno smo se razišli - rekao je Vladimir Matijašević za naš portal.

Bivši reprezentativac BiH je u Čukarički stigao letos kao slobodan igrač, a za klub sa Banovog brda upisao je 17 nastupa.

Vratio se u Srbiju iz turskog Hatajsporta, a tokom karijere nastupao je i za atinski AEK, Anderleht, Sporting Hihon, Gancijantep, Krasnodar, Tomsk, Alaniju, Šerif, Napredak, Crvenu zvezdu i Borac iz Banjaluke, a nacionalni tim komšija upisao je 38 nastupa.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

Uprkos bogatoj karijeri, mnogima su skandali koje je pravio od Zagreba, Zenice, Beograda, Atine i Brisela, prva asocijacija na bivšeg igrača Zvezde.

Vranješ je takođe poznat i po sukobima sa navijačima Bosne i Hercegovine. Sa pristalicama BiH je prvo “zaratio” zbog tetovaže Republike Srpske, potom i lika četničkog vojvode Momčila Đujića, da bi bivši selektor Robert Prosinečki prestao da ga zove nakon privatnih stvari koje su dospele u javnost. Šira javnost je za njega čula nakon afere sa Jelenom Karleušom, jednom od najpopularnijih pevačica u regionu, koja tvrdi da joj je ovaj fudbaler uništio život.

 

Foto: printscreen

 

 

 

Podsetimo, iako je sve bilo dogovoreno, iskusnom defanzivcu je letos stopiran transfer u Partizan zbog pritiska crno-bele javnosti. "Grobari" su na jugu u poslednjem kolu Superlige istakli transparent kojim su poručili da ne žele Vranješa zbog njegove crveno-bele prošlosti i "pljuvanja" po klubu iz Humske, a onda su se oglašavali i jedan po jedan bivši fudbaler "parnog valjka", podžavši navijače.

- Za Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala - rekao je Vranješ tada, ali džabe.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Pravo u metu! Dodik patosirao Grlića Radmana: Bolje mu je da ćuti jer je NDH počinio najveće zločine ovde - genocid nad srpskim narodom!
Politika

Pravo u metu! Dodik patosirao Grlića Radmana: Bolje mu je da ćuti jer je NDH počinio najveće zločine ovde - genocid nad srpskim narodom!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oštro je odgovorio šefu hrvatske diplomatije Gordanu Grlić Radmanu na izjavu, da je "neprihvatljivo i neutemeljeno Hrvatsku stavljati u istu poziciju sa Srbijom kao agresore u BiH što se sugeriše knjigom koju je predstavilo udruženje koje okuplja porodice žrtava "genocida" iz Srebrenice", i poručio mu da je upravo Hrvatska bila agresor na BiH. Dodao je da bi "Hrvatska bi sada trebalo barem da ćuti jer je upravo NDH počinio najveće zločine na ovom prostoru".

27.05.2024

10:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija