• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

27.05.2024

07:01

"Nisam osetila ljubav od njega": Andreana Čekić ispričala potresne detalje iz detinjstva: "Otac me godinama nije video, a kad sam ga srela..."

ATAIMAGES

Estrada

"Nisam osetila ljubav od njega": Andreana Čekić ispričala potresne detalje iz detinjstva: "Otac me godinama nije video, a kad sam ga srela..."

Podeli vest

Andreana Čekić govorila je o detaljima iz detinjstva i odrastanja zbog kojih i dan-danas zaplače kada ih se priseti.

Pevačica Andreana Čekić imala je dve i po godine kada su joj se roditelji razveli, nakon čega je otišla sa majkom u Beč gde je nastavila svoj život, a tek posle nekoliko godina videla je oca od koga nije dobila čak ni zagrljaj kakav je ona smatrala da je trebalo da dobije.

Sve to ostavilo je veliki trag na nju.

Foto: ATAIMAGES

 

- Kad sam se ja rodila i kad su se moji rastali, mama i ja smo otišle u Beč i tad je počeo neki skroz drugačiji period života. Jako su mi nedostajala moja braća od strica. Mnogo sam patila i za bakom, tatinom mamom, iako se majkina mama, druga baka, svim silama trudila da nadoknadi - započela je folk zvezda priču i nastavila:

Foto: ATAIMAGES

 

- Moji su se jako ružno, gadno rastali, nisu se rastali na onaj način kako bi meni lakše bilo. Nažalost, vređali su se. Ne smem da budem neiskrena...To meni baš nije prijalo. Mislim, kome bi prijalo. Ja sam bila svedok toga. Hvala Bogu, nije bilo nasilja, ali kad sam otišla sa majkom za Beč, nikada se nije lepo pričalo o njemu, niti se sa njegove strane lepo pričao o mami. To je mene bolelo i boli me i dan danas.

Čekićevoj je najteže palo kada je oca videla posle pet godina.

Foto: Foto: Dušan Petrović

 

- Taj susret pamtim po tome da me nije ni prepoznao, jer sam odjednom bila mnogo veće dete nego što je on zapamtio. Sačekao me je na autobuskoj stanici. Sećam se da sam imala jako veliku tremu i želju da ga zagrlim i da ga vidim, ali je taj stvaran osećaj bio skroz drugačiji u smislu da nisam osetila tu ljubav koju sam očekivala od njega - rekla je Andreana i počela da plače:

- Ne mogu da kažem da mene otac nije voleo, mislim da je moglo malo emotivnije i bolje da bude.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija