• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2024

08:55

Savo Manojlović je Kurtijev čovek! Prošiptarska opozicija uzima pare od Hakija Abazija? (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Savo Manojlović je Kurtijev čovek! Prošiptarska opozicija uzima pare od Hakija Abazija? (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru o stranom finansiranju prozapadne opozicije govorio je narodni poslanik Marjan Rističević.

Narodni poslanik Marjan Rističević ističe da delovi opozicije primaju novac iz Rokfelerovog fonda.

- Jedan od Manojlovićevih finansijera je Rokfelerov fond, a čovek koji mu daje pare je Haki Abazi. Haki Abazi i Kurtijevi poslanici nisu jedini koji upumpavaju novac u opoziciju. Ne treba ih pitati kako već koliko. Imate dve opcije, da služite državi ili da se služite od države, kao što radi opozicija. Opozicija kada se svađa između sebe, govori istinu kada iznosi neke tvrdnje u međusobnom sukobu, jer oni najbolje poznaju sami sebe - rekao je Rističević.

Foto: Pedja Milosavljević

Marjan Rističević

Naš sagovornik dodaje i da postoji sukob između Đilasa i Save Manojlovića.

- Ukoliko opozicija pobedi mi ćemo im čestitati, a opozicija ako izgubi biće opet zahteva za nove izbore. Potrajaće sukob između Đilasa i Save Manojlovića, Savo je svež, a Đilas je ofucan u političkom smislu. Manojlović ima strane sponzore, pa je pobegao od Đilasa koji i dalje ima svog Šolaka i tajkunske medije. Oni su fantomski mediji i fantomska opozicija - kazao je Rističević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija