• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2024

12:16

(VIDEO) Mnogo babica, kilavo dete! Sergej Trifunović ofirao opoziciju: Sujeta i samo sujeta!

Ata images

Vesti

(VIDEO) Mnogo babica, kilavo dete! Sergej Trifunović ofirao opoziciju: Sujeta i samo sujeta!

Podeli vest

Nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović otkrio je da su lideri i liderčići opozicije bolesno sujetni i da svako vidi sebe na nekoj od glavnih funkcija u državi.

Gostujući na N1, Trifunović je rekao da su sastanci opozicije na kojima je prisustvovao,  najbesmisleniji, najduži, najidiotski, najzamorniji.

- Mnogo babica, kilava deca! Svako hoće da bude glavni, svako vidi sebe kao ministra policije, kao ovoga, onoga, ku**a palca... Niko ne može da ukapira kakva je uloga u nekom timu. Svi igraju glavne uloge, niko neće da unese tacnu, niko neće da unese vodu, niko neće da kaže dve rečenice - rekao je Trifunović gostujući na N1.

Kako je izgledalo Trifunovićevo ofiranje opozicije, pogledajte u video snimku.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija