• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/BlicŽena

25.05.2024

21:29

Pevačica zbog droge privedena na aerodromu! Haos u Amsterdamu!

profimedia

Showbiz

Pevačica zbog droge privedena na aerodromu! Haos u Amsterdamu!

Podeli vest

Niki Minaž danas je privedena na aerodromu u Amsterdamu zbog sumnje posedovanja narkotika u svom prtljagu.

Pevačica Niki Minaž je na svom Instagramu objavila snimak svog navodnog hapšenja zbog sumnje da nosi drogu u svom prtljagu. Sve se odigralo na aerodromu dok je putovala iz Amsterdama u Mančester na svoj sledeći nastup u okviru turneje "Pink Friday 2".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

 

Iako je Niki Minaž žestoko poricala da nosi bilo kakvu drogu, 41-godišnjoj reperki je rečeno da mora da ode u policijsku stanicu, što je zabeležila tokom prenosa uživo na Instagramu.

Na snimku koji je objavila, muškarac joj je objasnio da će ukoliko želi 'dobiti advokata u kancelariji' i da će sve formalnost ići 'što je brže moguće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

 

Pre navodnog hapšenja, Minaž je podelila seriju objava na X-u o tome kako je njen prtljag zadržan zbog detaljne kontrole na aerodromu.

"Pokušavaju sve što mogu da zaustave ovu turneju", napisala je ispod objave na Instagramu.

Takođe, na snimku se vidi da joj jedan muškarac govori da policija mora da pregleda njen prtljag, zbog sumnje da se u njemu nalaze nedozvoljenje supstance.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

 

"Ovako izgleda kada su ljudi plaćeni velikim novcem da sabotiraju turneju nakon što su im svi drugi pokušaji propali. Sve ovo što mi sada rade je nelegalno", dodala je Niki Minaž na svom profilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija