• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

27.05.2024

11:52

Komšije otkrivaju šta se desilo u parku na Voždovcu: Mijatović umro u Urgentnom

informer/J.R.

Vesti

Komšije otkrivaju šta se desilo u parku na Voždovcu: Mijatović umro u Urgentnom

Podeli vest

Đorđe Mijatović (37), brat potpredsednika vlade Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića, pretučen je juče popodne u parku na Voždovcu ispred zgrade u kojoj živi, a prema rečima komšija svemu je prethodila rasprava jer je grupa tinejdžera zadirkivala njegovog sina.

- On i žena su divni ljudi, skromni, dobri. Imaju dvoje dece, sin ima 11 godina i juče se igrao ovde u parku gde je bila grupa tinejdžera. Pošto su ga zadirkivali požalio se ocu koji je sišao da vidi šta se dešava - kaže nam jedan komšija i dodaje:

- Kad je sišao bila je tu grupa od 10-ak mladića od 17-18 godina i kad je krenuo da mu prilazi vikali su “šta je bilo bre”… Ne znam kako je došlo do fizičkog kontakta, ali kažu nam da mu se slošilo i da je pao, imao je napad.

Kako nam je objasnio komšija, u hodniku zgrade ga je pronašla žena, a preminuo je u Urgentnom centru.

Komšija kažu da inače imaju problema sa decom koja se ovde okupljaju, ali da je ovim prevršena svaka mera ovakvog ponašanja.

 

Podsetimo, preminuli muškarac je Đorđe Mijatović, mlađi brat ministra u Vladi Bosne i Hercegovine, Vojina Mijatovića. Preminuo je sinoć posle prijema u beogradski Urgentni centar, kako Kurir saznaje, najverovatnije je nastradao pod nesrećnim okolnostima.

- Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkrivaju komšije za medije.

Kako navodi zvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija