• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2024

20:27

Pronađena rupa na imanju gde je nestala mala Danka! Novi detalji potrage koja potresa Srbiju: Kanal dužine 10 metara povezan sa rudnikom!

Tanjug / printscreen

Društvo

Pronađena rupa na imanju gde je nestala mala Danka! Novi detalji potrage koja potresa Srbiju: Kanal dužine 10 metara povezan sa rudnikom!

Podeli vest

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić izazvao je zabrinutost čitave javnosti. Nakon što je njena majka prijavila nestanak u 13:45, više stotina policajaca i desetine novinara angažovani su u potrazi za devojčicom.

Istraga je obuhvatila ispitivanje poznanika, komšija, ali i roditelja. Otac je prošao poligrafsko testiranje, dok je majka odbila isto zbog trudnoće. Dodatno, njen telefon je odnet na veštačenje. U međuvremenu, ekipe vatrogasaca su istraživale rupu blizu kuće, pokušavajući da pronađu bilo kakav trag koji bi mogao ukazati na Danikino mesto boravka.

Informacije o otkriću rupe na imanju i kanalima koji se prostiru na deset kilometara, povezani sa lokalnim rudnikom, dodatno su uznemirile javnost. Novi razvoj događaja, uključujući i činjenicu da su ekipe vatrogasaca pokušale da istraže podzemne tunele uz pomoć kamera i reflektora, dodatno je uveo slučaj u misteriju.

Foto: Tanjug / printscreen

 

Gosti emisije "Usijanje" na TV Kurir, detaljno su analizirali situaciju, nudeći različite perspektive. Pukovnica MUP u penziji i narodna poslanica Narodnog pokreta Srbije, Slavica Radovanović, glavni urednik Kurira dr Ana Budak, i advokat Rajko Nedić izneli su svoje stavove i informacije vezane za slučaj.

Misteriozna rupa

Otkriće rupe na imanju i istraživanje podzemnih kanala dodatno su zakomplikovali slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić. S obzirom na sve veći broj informacija koje stižu, javnost i istražitelji sve više su zbunjeni i zabrinuti za sudbinu male devojčice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija