• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

01.04.2024

17:38

Dankina porodica je u velikim dugovima, a imaju i dobre kontakte sa Rumunima... Šok tvrdnje meštana!

Printscreen, Shutterstock, Društvene mreže

Društvo

Dankina porodica je u velikim dugovima, a imaju i dobre kontakte sa Rumunima... Šok tvrdnje meštana!

Podeli vest

Nestanak male Danke Ilić (2) potresao je celu Srbiju, ne samo zbog činjenice da ne može da se uđe u trag detetu, već i zbog velikog broja spekulacija i kontradiktornosti koje prate ovaj slučaj.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta ove godine, u Banjskom Polju, malom mestu nadomak Bora. Meštani ovog kraja ne pamte ovakvu dramu, neizvesnost i strah kakav osećaju poslednjih dana. 

Kako javlja dopisnica Informera , oni su i dalje u neverici i niko od njih ni u snu nije mogao da nasluti da će dete od dve godine tek tako da se zagubi. 

Posebnu brigu im budi to što se sedmi dan od prijave nestanka još se ne zna gde se tačno nalazi mala Danka kao i pod kakvim okolnostima je ona nestala.

Iako srpska policija ne gubi nadu, kao i svi naši građani, i još češlja svaki pedalj u Banjskom Polju, Boru i okolini, među meštanima ovog kraja pojavljuju se mnoga nagađanja i teorije za ovaj nesvakidašnji slučaj.

Foto: printscreen / Tanjug

 

Jedno od takvih nagađanja, koji se najglasnije čuje na ulicama Bora i okoline, jeste da je Dankina porodica bila u velikim dugovima. 

Ova teorija navela je meštane na razmišljanje da li je način na koji su mogli da se "iščupaju" iz dugova zapravo prodaja deteta, ali niko od građana to ne može da prihvati.

- Čuo sam da su u veoma velikim dugovima, pa da je to razlog zbog kojeg je dete možda prodato. Pouzdano znam da imaju kontakte sa Rumunima, i to sa očeve strane, pa se pitam odakle na snimku iz Beča baš dve državljanke Rumunije - rekao je za Informer jedan meštanin Bora.

Ovaj Boranin, vidno uznemiren i očiju punih suzao dodao je tvrdnju koja ledi krv u žilama:

- Inače, verujte mi, ovo hladnokrvno ponašanje članova porodice nije normalno! To je dete, nije bilo koja stvar pa da se zagubi. Kako neko može, kao na primer otac i deda, mirne duše u nedelju da prate rukometnu utakmicu?! Da li im je to jedina briga u životu?! - istakao je ljutito ovaj meštanin.

Podsetimo, jedan naš čovek koji živi u Beču, uočio je devojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu, a koja je bila u pratnji dve Rumunke. Ekskluzivni snimak možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija