• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer.rs/D. I.

27.04.2024

09:19

Dragana se sastala s Milošem Bikovićem! Pevačica došla u Beograd zbog glumca

Časlav Vukojičić

Estrada

Dragana se sastala s Milošem Bikovićem! Pevačica došla u Beograd zbog glumca

Podeli vest

Folk zvezda juče je stigla u Srbiju kako bi primila nagradu, ali to nije bio jedini razlog njenog dolaska

Dragana Mirković poslednjih nedelja u centru je medijskih pisanja zbog razvoda od Tonija Bijelića o kojem je sama obavestila javnost. Međutim, pevačica se nakon svog saopštenja o bolnoj temi više nije oglašavala i deluje kao da je nastavila život normalnim tokom. 

Foto: foto Caslav Vukotic

 

 

Dragana je zakazala dosta nastupa, a juče je ponovo doputovala u Beograd kako bi primila nagradu Sabora narodne muzike.

Međutim, kako se spekuliše, ovo nije bio jedini razlog njenog dolaska u Srbiju, a drugi je sastanak sa ekipom serijala "Južni vetar" s kojima je dogovarala saradnju.

Naime, folk diva se sastala sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem posle predstave “Laž”, koju je preksinoć pratila iz publike. A, razlog za njihov sastanak je saradnja koju će uskoro ostvariti, a tiče se filma “Južni vetar 3”.

Foto: ATA Images

 

 

Oni su posle predstave u Beogradskom dramskom pozorištu razgovarali dva i po sata, a tema njihovog razgovora bio je nastavak snimanja jednog od najgledanijih srpskih filmova.

Kako prenose mediji, nastavak popularnog filma i serije snimaće se u pevačicinom dvorcu Ebenfurt. Osim toga, Mirkovićeva im je ponudila svu pomoć i podršku, kako finansijsku, tako i što se tiče svega ostalog, pošto je poznato da pevačica ima veliki broj prijatelja među uticajnim ljudima u austrijskoj prestonici.

Nije im prvi sastanak

Ovo nije prvi sastanak Dragane Mirković i popularnih glumaca, jer su oni pre izvesnog vremena posetili upravo njen dvorac, u kome ih je ona ugostila sa članovima svoje porodice.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Kako se navodi, film će nositi naslov “Južni vetar 3: Gas geben”, što u prevodu sa nemačkog jezika znači “dati gas” ili žargonski “ide gas”, a jedna od lokacija snimanja biće i zamak i imanje popularne pevačice.

Autori ove priče Miloš Avramović, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković, Miloš Biković i Miodrag Radonjić i ranije su imali Draganinu podršku, a ovo što je za njih sada učinila, i to bez ikakve nadoknade, veoma im znači.

Kako se šuška, moguće je da će u trećem delu popularnog filma epizodna uloga pripasti i pevačicinom sinu Marku Bijeliću, što bi, nesumnjivo, izvalo veliko oduševljenje među mlađim pripadnicama lepšeg pola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija