• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2024

19:23

Tražili 25.000 evra za informacije o nestanku male Danke! Pojavili se novi detalji hapšenja u BIH

Shutterstock, Miloš Rafailović, Facebook

Društvo

Tražili 25.000 evra za informacije o nestanku male Danke! Pojavili se novi detalji hapšenja u BIH

Podeli vest

Policijski službenici Federalne uprave policije na području Hadžića i Ilidže uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su povezani sa slučajem nestanka Danke Ilić (2) u Srbiji.

Izvor blizak istrazi otkriva da su osumnjičeni privedeni nakon što su na TikToku objavili da devojčicu drže u podrumu, te da traže otkup za njeno puštanje, saznaje ATV.

Prema nezvaničnim informacijama dvojica su strani državljani, a jedan je državljanin BiH.

- Osumnjičeni su sprovedeni na kriminalističku obradu i utvrđuju se svi detalji - kaže izvor blizak istrazi.

Istražitelji Odsjeka za sajber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloletne devojčice, odnosno koje su tražile 50.000 konvertibilnih maraka (25.000 evra) za otkrivanje informacija.

- Maloletna devojčica nije pronađena na teritoriji Hadžića, a u toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode - kazao je federalni inspektor Ervin Mušinović.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić (2) je nestala u Banjskom polju kod Bora u utorak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija