• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.04.2024

23:56

Saša Kovačević odveo devojku na luks putovanje: Prizori su čarobni, a pevač ne skida ruke sa svoje drage (FOTO)

ATAimages

Estrada

Saša Kovačević odveo devojku na luks putovanje: Prizori su čarobni, a pevač ne skida ruke sa svoje drage (FOTO)

Podeli vest

Miljenik žena obradovao je svoju dragu romantičnim putovanjem u Italiju, a fotografije sa istog podelio je putem društvene mreže Instagram.

Saša Kovačević već duže vreme uživa u ljubavi sa Zoranom Tasovac, sa kojom je nedavno otputovao u Italiji. Pevač se sada oglasio na Instagramu, te pokazao čitav niz detalja sa putašestvija, što je posebno obradovalo njegove pratioce.

Slikao je prirodu po unutrašnjosti Italije, kanale po Veneciji, vidikovce i mnogo štošta drugo, a komentari ispod ove njegove objave samo se nižu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Na jednoj od fotki vidimo i Zoranu sa njim. Čvrsto ju je zagrlio i oboje su pozirali sa osmehom na licu.

Zorana, podsetimo, iz prvog braka ima ćerku Iskru sa Bogdanom Srejovićem, nekadašnjim dečkom pevačice Cece Ražnatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija