• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2024

09:27

Nije nas slomio NATO, neće ni Evropa! Borovčanin: Zapad želi da uništi i satre naš narod, ali Srbi mu prkose već vekovima! (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Live TV

Nije nas slomio NATO, neće ni Evropa! Borovčanin: Zapad želi da uništi i satre naš narod, ali Srbi mu prkose već vekovima! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru o borbi predsedika Vučića koja će se voditi u Savetu Evrope protiv prijema lažne države u tu organizaciju i uvođenja sramne rezolucije o izmišljenom genocidu u Srebrenici, govorio je predsednik udruženja Nacionalna inteligencija NIT Bojan Borovčanin

Predsednik udruženja Nacionalna inteligencija NIT Bojan Borovčanin ističe da su rezolucija i prijem tzv. Kosova u Savet Evrope ciljani akti da bi se naškodilo državi Srbiji.

- Teško da možemo da budemo prijatelji sa Zapadom, mi im uvek pružimo ruku kao Srbi, a znamo kako nam oni vrate. Naši neprijatelji se raduju našoj nesreći i sve ovo je ciljno da se naškodi našem narodu putem rezolucija i prijema tzv. Kosova u Savet Evrope. Ovaj jaz odgovara onima koji žele da unište i satru naš narod. Inat i vera nas je držala vekovima i izaći ćemo kao i uvek kao pobednici - rekao je Borovčanin. 

Foto: Pedja Milosavljević

Bojan Borovčanin

Naš sagovornik dodaje i da Zapad i Evropa nameću sporne stvari u vezi KiM i Srebrenice, da bi sakrili svoje probleme u svojim zemljama, ali da njima nije jasno da Srbe ne mogu da slome.

- Bojim se da ako se vrati bivši režim na vlast, opet ćemo da se povinujemo i služimo Zapadu i da izgubimo nacionalni identitet i inat. Poražavajuća stvar bi bila da se nametne srpskom narodu Srebrenica kao genocid. Zapad i Evropa sad nameću takve stvari u vezi KiM i Srebrenice, da bi sakrili svoje probleme u svojim zemljama. Tokom NATO agresije prkosili smo Zapadu i njima nije jasno da ne mogu da nas slome - kazao je Borovčanin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija