• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

00:32

Emotivni Novak: Videli ste koliko mi znači, skinuo sam ogroman teret sa leđa!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Emotivni Novak: Videli ste koliko mi znači, skinuo sam ogroman teret sa leđa!

Podeli vest

Znao sam da mi za prvo mesto treba jedna pobeda, ispunio sam cilj, sve posle je bonus, poručio je Đoković.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković obezbedio je prvo mesto na ATP listi na kraju godine, osmi put u karijeri, pošto je večeras u prvom kolu "Zelene grupe" završnog Mastersa u Torinu pobedio Danca Holgera Runea 7:6 (7:4), 6:7 (1:7), 6:3. 

- Izvukao je sve od mene, video sam u prvom gemu koliko je bio "naoštren". Znao sam da će biti teško veče za mene, da ću morati da radim mnogo ako hoću da pobedim. Agresivno je otvorio meč, napadao svaku lopticu, servirao... Igrao je sjajno! Bilo je veoma emotivna i teška pobeda, značaj meča je bio ogroman. To mi je dodalo pritisak i tenziju - rekao je Đoković. 

Đokoviću je pre početka turnira u Torinu bila neophodna samo jedna pobeda da bi obezbedio prvo mesto na kraju sezone i uspeo je to posle više od tri sata velike borbe. Ujedno, srpski teniser će "probiti" i magičnu brojku od 400 nedelja na vrhu ATP liste. 

- Videli ste da sam bio emotivan, ovo mi mnogo znači. Želeo sam da pobedim večeras, da skinem taj teren sa leđa. Osvojio sam Pariz što mi je dalo dobru poziciju pred Torino. Znao sam da će mi trebati jedna pobeda, ispunio sam cilj, a sve naredno je bonus - dodao je srpski teniser. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija