• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

28.03.2024

15:22

Žena fudbalera šokirala! Ako muškarac prima manje od 10.000 evra mesečno, ne treba mi! (FOTO)

printscreen

Fudbal

Žena fudbalera šokirala! Ako muškarac prima manje od 10.000 evra mesečno, ne treba mi! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleru ukrajinskog Šahtjora, Oleksanderu Zubkovu (27), bolje bi bilo da do kraja života ima minimalne mesečne prihode od 10.000 evra ukoliko ne želi da ostane bez žene.

Kontroverzna Ana Zubkova, supruga ukrajinskog reprezentativca, razbesnela je mnoge zemljake zbog izjave kojom je dospela u centar pažnje.

- Iskreno, ne bih mogla da budem sa čovekom koji ne zarađuje veliki novac, odnosno koji zarađuje premalo. Hm, pitate se koja plata za mog čoveka bi bila normalna? Recimo 10 hiljada evra - istakla je Ana Zubkova i pokrenula lavinu komentara.

Foto: printscreen

 

 

 

Prsata plavuša na društvenim mrežama često kači provokativne fotografije, više otkriva nego što prepušta mašti, a nije joj strano ni fotkanje za muške časopise.

 

 

 

Tvrdi da na svoj izgled mesečno troši "samo" oko tri hiljade evra, a lepo živi jer je udata za Oleksandera Zubkova. 

On je sa reprezentacijom Ukrajine izborio učešće na Evropskom prvenstvu (14. jun - 14. jul), pa će njegova supruga bez sumnje zbog zanosnih oblina i u Nemačkoj privlačiti veliku pažnju.

 

 

 

Inače, fudbaler Šahtjora je osim u ovom klubu igrao i za mađarski Ferencvaroš tri godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija